- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Ennél a résznél én is jártam így. (Pont így...)
Arra érdemes figyelni, hogy mindig autosave-nél lépjen ki az ember, és én még ilyenkor is rá szoktam menteni egyet a kiléptetőmenüben.A dolog lényege az, hogy vannak a fő küldetések, vannak a coop-küldetések (ezek ugye egyjátékos módban nem elérhetők, de láthatod pl. az ajtót, hogy COOP van ráírva, bár bemenni nem tudsz...) és vannak a mellékküldetések (ilyenkor ki is írja a címét a küldetésnek, meg hogy optional mission). Na, ilyenkor ne lépj ki addig, míg le nem toltad a mellékküldit (elég hosszúak is tudnak lenni), majd vissza nem értél a főszálra és itt nem történt egy mentés, különben kezdheted a mellékküldetés előtti (!!!) mentésedtől...
Hát kb. ennyi...
Amúgy az egész harmadik rész mentési rendszere nem ér egy fabatkát sem.
Nem is értem, hogy miként tudták egy amúgy szinte hibátlanul összehozott játékban ezt a részt így elgányolni?Egyébiránt én ezt az egész mentési dolgot kiküszöböltem: (mindhárom részben). Meg kell keresni a játék mentési könyvtárát, és minden alkalommal, amikor kilép az ember, el kell másolni valahová másik könyvtárba a mentett állásokat, mert előbb-utóbb ráment az ember (ez különösen a 3. részben könnyű).
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Amazon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Iqos cigaretta
- Kuponkunyeráló
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Milyen videókártyát?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest