- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Ennél a résznél én is jártam így. (Pont így...)
Arra érdemes figyelni, hogy mindig autosave-nél lépjen ki az ember, és én még ilyenkor is rá szoktam menteni egyet a kiléptetőmenüben.A dolog lényege az, hogy vannak a fő küldetések, vannak a coop-küldetések (ezek ugye egyjátékos módban nem elérhetők, de láthatod pl. az ajtót, hogy COOP van ráírva, bár bemenni nem tudsz...) és vannak a mellékküldetések (ilyenkor ki is írja a címét a küldetésnek, meg hogy optional mission). Na, ilyenkor ne lépj ki addig, míg le nem toltad a mellékküldit (elég hosszúak is tudnak lenni), majd vissza nem értél a főszálra és itt nem történt egy mentés, különben kezdheted a mellékküldetés előtti (!!!) mentésedtől...
Hát kb. ennyi...
Amúgy az egész harmadik rész mentési rendszere nem ér egy fabatkát sem.
Nem is értem, hogy miként tudták egy amúgy szinte hibátlanul összehozott játékban ezt a részt így elgányolni?Egyébiránt én ezt az egész mentési dolgot kiküszöböltem: (mindhárom részben). Meg kell keresni a játék mentési könyvtárát, és minden alkalommal, amikor kilép az ember, el kell másolni valahová másik könyvtárba a mentett állásokat, mert előbb-utóbb ráment az ember (ez különösen a 3. részben könnyű).
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Opel topik
- További aktív témák...
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest