Új hozzászólás Aktív témák

• Weareus

addikt

válasz nubreed #258 üzenetére

Ennél a résznél én is jártam így. (Pont így...)
    Arra érdemes figyelni, hogy mindig autosave-nél lépjen ki az ember, és én még ilyenkor is rá szoktam menteni egyet a kiléptetőmenüben.

A dolog lényege az, hogy vannak a fő küldetések, vannak a coop-küldetések (ezek ugye egyjátékos módban nem elérhetők, de láthatod pl. az ajtót, hogy COOP van ráírva, bár bemenni nem tudsz...) és vannak a mellékküldetések (ilyenkor ki is írja a címét a küldetésnek, meg hogy optional mission). Na, ilyenkor ne lépj ki addig, míg le nem toltad a mellékküldit (elég hosszúak is tudnak lenni), majd vissza nem értél a főszálra és itt nem történt egy mentés, különben kezdheted a mellékküldetés előtti (!!!) mentésedtől...
    Hát kb. ennyi...
    Amúgy az egész harmadik rész mentési rendszere nem ér egy fabatkát sem.
    Nem is értem, hogy miként tudták egy amúgy szinte hibátlanul összehozott játékban ezt a részt így elgányolni?

Egyébiránt én ezt az egész mentési dolgot kiküszöböltem: (mindhárom részben). Meg kell keresni a játék mentési könyvtárát, és minden alkalommal, amikor kilép az ember, el kell másolni valahová másik könyvtárba a mentett állásokat, mert előbb-utóbb ráment az ember (ez különösen a 3. részben könnyű).

Új hozzászólás Aktív témák