- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
az a fejezet hozza egyedül az első rész hangulatát. gondolom direkt is meg az emlékek miatt.
itt első végigjátszásra inkább a plasm plusz ív fegyó kombót lehet kihasználni mert elég későn adja be a hullámfegyvert és én már nem foglalkoztam vele hogy azt is felhúzzam. de persze van olyan végigjátszásom is amibe a hullám a max-os. a detonátort ajánlom figyelmedbe. tudsz vele előkészíteni helyeket is hogy kilövöd egy falra jön belőle egy lézer és ha belemásznak bumm. de mindemellett ha pont arcába lövöd egy ellenfélnek akkor azonnal robban és a legtöbb lénnyel végez is. én a kis három csápu lövöldözős dögöknél mindig előkaptam és arcon lőttem őket.volt egyszer egy végigjátszásom az impulzuskarabéllyal is ami lényegében egy gépfegyver. gondoltam most nem precízen célzok hanem rambo módjára lövöldözök mint az őrült. még ha max-os a fegyver és nem lősz mellé akkor is alig lehet győzni lőszerrel annyira gyengén sebez más fegyverekhez képest. viszont van egy másodlagos lövedéke. egy gránát ami azonnal robban ha nekimegy valaminek. az ellensúlyozza az elsődleges tüzelést de még így sem tartozik a kedvenceim közé.
Új hozzászólás Aktív témák

- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest