- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
az első részbe még be kellett vezetni a dolgokat ezért ott eleinte alig majd egyre többen jöttek. itt már tudod miről is szól a történet és lehet belecsapni az akciók közepébe.
jaja itt több lesz a lerohanós rész sőt még olyan is ahol minden irányból jönnek azaz nem tudod falnak vetni a hátad.
van egy dög aki új lény viszont a mai napig óvatosan közlekedek a területükön. de nem lövöm le. majd rájössz melyikről beszélek
impossible módon az első részben is megérte kinyitni a gócos ajtókat mert volt mögöttük egyszerre akár 50 lőszer.
itt én elsőre is kinyitottam őket mert van olyan új erősebb ruha ami gócos ajtó mögött van. de előfordul hogy talál bent másik gócot vagy akár kettőt is. de az össz tartalmuk szinte mindig bőven meghaladja a 10ezer pénzt amibe egy góc kerül.
igen itt már van savköpő. az első részbe volt a két karu csépos aki igen szívós volt. na utána ez a másik legszívósabb dög. h nincs lába köp fekve, ha nincs feje köp a nyakából, van amikor egy ilyen sav gömböt köp amit el lehet kapni kinézissel ha belassítod mikor köp. én még eddig ezt nem próbáltam ki de elméletileg az meg is öli egyből.egy kérdés. az elején mikor még lekötözött kézzel kell menekülni és el kell jutni egy ajtóig mert jönnek mindenhonnan. haltál meg? én anno elsőre rohadtul eltévedtem és nem adtak lehetőséget hogy megtaláljam a helyes utat..

Új hozzászólás Aktív témák

- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Windows 10
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Starlink
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest