- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
Kvelstadt
üzenetére
(#299) Kvelstadt
kicsit off leszek de a soma megvolt? Lehet pc-n még magyaritás is van hozzá. Mocsoknagy hangulata van és kurvajó stotyja!
Én most azt nyomom ps-en és kb úgy vagyok vele hogy egyszerre meg is nézném vr-ba meg nem és merném úgy játszani.Még nem de várólistás
(tudod az idő)Közben megoldottam a DLC problémát. Szóval a lényeg: A Steam-es Dead Space 2 exe alapból tartalmazza az összes fegyvert és a ruhát ami sokakat zavarhat, szóval az alábbi 2 megoldás közül tudunk választani:
1, Feltelepítjük Steam alatt a játékot aztán fogjuk és kimásoljuk a CD-kulcsot amit egyszerűen beillesztünk Origin alatt és voálá, a kliens csak az alapjátékot fogja telepíteni. Viszont sajnos ezzel nem kompatibilis a magyarítások.hu oldalon fellelhető honosítás, így aki nem (nagyon) tud angolul annak ez csak félmegoldás.
2, Steam-es verzióhoz letöltünk egy olyan inditófájlt ami nem tartalmazza a DLC-s tartalmakat, pl ezt így az első Store-hoz érkezve nem ér minket meglepetés, és a honosítással sem lesz problémánk.
A problémáról bővebben itt tudtok tájékozódni: [link]
Remélem tudtam segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák

- Poco M8 5G - majd megveszed
- iPhone topik
- Fallout 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(tudod az idő)