Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabulator
tag
Szervusz!
El kell, hogy mondjam, nekem a DS2 jobban tetszik, mint az első rész, azonban szerintem egy kicsivel több életet is lehelhettek volna bele. Szerintem iszonyatosan gyorsan végig lehet játszani a 2-t az 1-el ellentétben. Én nem vagyok a horror játékok kedvelője és sajnos tényleg kikészít idegileg a sok ráparázás, hogy mikor ugrik a szörny és mikor kell halál pontosan lőni...

Na szóval nagyon részletes a DS2, nagyon szépen meg vannak animálva a karakterek, a fények, az egész mindenség tényleg nagyon szuper és hangulatos, de nekem egy kicsit lineáris a játékmenet. Viszont nagyon tetszettek benne azok a részek, amik ilyen kis átvezető animációk voltak... nem is animációk, hanem ilyen mini játékok, vagy hogy is nevezzem. Pl az az "álom" rész a végén, majd a dokis téma. Na az nagyon bejött. De még így is érzem, hogy többet is lehetett volna bele tenni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest