Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
csak önmagamat tudom ismételni - inventory auto-equip bugra is a megoldás a Dead Island Helper

-
Egon
nagyúr
Nekem ezt kezdetektől csinálja (1.1-es és 1.2-es virágbolti verzió), és nem csak ezekkel a tárgyakkal. Pl. ha eldobok egy kést, és nem jön vissza, ha felveszem, van hogy visszavált rá, van amikor nem. Ugyanez van az alkohollal is.
Ami még idegesítőbb: van mondjuk 6 db alkoholom (vagy medkitem), és az újonnan felvettet új slotba teszi: csak úgy tudom a 7 db-ot egy slotba rakni, ha eldobom mindet, majd felveszem...
Ennyi patch után, nem szabadna ilyen hibáknak előfordulni... 
-
LLKobe
veterán
Az 1.3 patch óra van egy olyan bug, (nekem és haveroknak is) hogy ha felveszel valamit (tipikisan alkoholt vagy medkitet) akkor lecseréli ami épp a kezemben van, és az alkohol lesz a helyén a kezemben. Erre van vmi fix? Marha idegesítő

-
wesker24
senior tag
válasz
Silenzio
üzenetére
A Nighthawkos küldetés több láncos küldetés volt !
Egy része átment a dzsungel másik részébe is !
Nekem a Nighthawk-os küldi-t is megadta !
És nagyjából majdnem az összes side questet megcsináltam !
Amikor felveszel egy side questet és nem jelenik meg az olyan helyre vezet amit nem fedeztél fel vagy másik nem látott helyszínre vezet !
-
Źşë'
addikt
bloodbath mikor jelenik meg tudja valaki?
-
-
Silenzio
addikt
Ja, útközben rájöttem. Viszont a Nighthawk küldetés nem került bele a questlistámba. Fura... Dühöngtem is, hogy hogy a vérben lehet, hogy megkér valamire, mégsem lesz belőle quest. Ezek szerint bug lehetett...
Végigtoltam. 56 órámba telt, és 122 questet csináltam meg. 98%-át fedeztem fel a helyeknek a játék szerint. Hány quest lehet a cuccban? Van értelme újrakezdeni, vagy csak új karakterrel érdemes még egyet mókulni benne?
-
levoo
csendes tag
valaki el tudja mondani hogy merre van a Maggie a The Lost című küldetésben ugyanis sehol sem találom

-
Silenzio
addikt
Van a lezuhant repülőnek bármi jelentősége a játékban? És csak hullákat találtam ott, banditákat, meg pár szar fegyvert.
-
Silenzio
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nézd, van ilyen vibráló köd, vagy inkább pára a dzsungelben. Elvileg a vegetáció is szebb, mert a játék alapból azt is butítja, de kikapcsoltam a butítást a 0-s változóval. Meg van anizó (nálam alapból be volt kapcsolva), 24 helyett 32 bites a színmélység - ezt se értem, alapból miért csak annyi - , meg van élsimítás. Sok különbség nincs. Markánsabbak, élethűbbek az árnyékok, viszont szerintem 1-2 dolog nem volt rendesen letesztelve, ezért kapcsolták ki. Pl. ez a páraeffekt nekem inkább zavaró mint szép. Elvileg a 4.0-s shadereket is támogatja, azt is beállítottam. De nem lehet tudni, most a színmélységtől, vagy a shaderektől kontrasztosabb a kép.
Szóval szebb-szebb, de tudnék élni ezek nélkül. Azért a Crysis szintjét alulról már súrolja.
Távolról. 
-
Silenzio
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ott volt a link 3 hsz-szel feljebb az 1274-esben. Abból az egész egyértelmű.
Az 5850-esemen kemény 10%-ot ha lassul MSAA-val, Anizóval, posz processzel és 2048-as árnyékokkal. Megérte ezeket mind tiltani, gratulálok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
( V )
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
igen a Video.scr fileban lehet finomhangolni a grafikai beállításokat, vagy a DeadIslandHelper progival!
-
( V )
veterán
-
Silenzio
addikt
Van egy küldetés, a laborban kell kemikáliákat vinni Franknek. Látom a térképen, hogy hova kell rakni, de hiába, sehová nem tudom letenni az elhozott kannát... Ez valami bug? Másnak volt ilyen?
-
LLKobe
veterán
Egy kérdés, főleg annak aki GTX 460-al tolja:
Nézelődtem a neten, hogy mi a max graf amit ki lehet hozni a cuccból, finomhangolással.
Meg is vannak a megfelelő beállítások, azonban egynél megakadtam, még pedig az árnyékok beállítása. Ez a lehető legjobb beállítás:ShadowMapSize(4096)
SpotShadowMapSize(4096)Viszont ha ennyire állítom, töltésnél desktopra dob minden alkalommal.
A max értékek amin még megy:ShadowMapSize(2048)
SpotShadowMapSize(4096)Valaki akinek olyan VGA-ja van mint nekem megnézné? Mert sok helyen írták hogy működik, és sok helyen hogy nem, és nem tudom mitől függ, talán VGA driver verzió.
Csak mert a különbség elég látványos:

-
Murder3
addikt
válasz
AthlonXP
üzenetére
én stalkerből szoktam rá erre, hogy külön nyitok, mindent más gombról berögződés, de itt ha tudom inkább csak az m-et használom onnan nyitom meg a questeket meg az invetory,skillt mindent.
azé így jobban megnézve elég durva, hogy béta a játék lényege

Jónak, jó bár 10k sebből vérzik. -
AthlonXP
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Na jó, az kimaradt , Invertory, Map. Az Inv.. megnyitására csak az "I"-t használom, a többi meg onnan már elérhető egérrel.

Így nekem az R és az I közt kényelmes távolságban van mindentől a Z, nincs vele gondom. Egyébként meg úgy tudom, hogy a game update már javította ezt a hibát, ami nálad előjön a Z-vel.
(#1265) Sirandrish: Még szép!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#1267) Murder3: Na igen, ez is mekkora baromság! Megfogom az ajtót, hogy betörjem, erre el kezdenek támadni azok majmok, akiket nem vettem észre addig és nem tudok mit csinálni velük, amíg az ajtót be nem töröm ( ez akkor igazán jó, ha az ajtó túloldalán szintén vannak ), mert elengedni addig nem lehet!

-
Silenzio
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
Nem mondtam, hogy warez-e vagy sem. Annyi a para, hogy ha megfogsz egy telepített géppuskát, nem tudod elengedni. Idáig két ilyen volt a játékban, és mindkettőnél ki kellett lépnem, mert nincs gomb, amivel elengedné azt a nyavalyás vasat. a spawn pont hiba nálam is megvolt, szerintem azt már kijavították azóta. Kidobálni, fagyni, ilyesmik nem voltak.
medvezsolt: köszi. Most már továbbmentem, szerintem így is végigtolható. A dzsungelben most vagyok először, ott ugye értelemszerűen nem akadhat össze már megoldott feladatok miatt. Menni fog ez... Legközelebb meg úgy intézem a rendszertelepítést, hogy végigtoljak mindent.
Szép a dzsungel, teljesen fílinges.Murder3: ezeket vajon miért nem akarják kijavítani? Azért van fejlődés, legalább a ládák pakolásához nem kell folyamatosan nyomni az akciógombot. Mikor kijött a játék, még úgy volt. És a nagy nyomogatásban pont ott kellett elengednem, mikor letette, különben vette is fel megint. Imádtam.

-
AthlonXP
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Wow!

Na mondjuk én eddig nem nyomkodtam még a "Z"-t, igazából nem is tudom az mire jó a játékban..
W-A-S-D, R, meg az egér... nagyjából ennyi amit használok, esetleg még 1-2 gomb, ha kell.

Na meg a futás 1000-el, mert relatíve nagy távolságok vannak a játékban és jármű nincs mindenütt, na meg a zombik elől is elfutok, ha nem akarok küzdeni velük. -
Murder3
addikt
válasz
AthlonXP
üzenetére
talán ha a z gombot megnyomom kidob a játékból(eltűnök és mintha spectator módba tudok nézelődni, mikor megint megnyomom, hogy visszatérjek és reseteli a mapot, ugye ilyenkor zombi respawns csak épp amiket kilövöldöztem azokat ugye nem adja vissza meg feleszerelést és miegyebet

épp legutóbb a csatornába történt egy misclick
és mikor már végre leküzdöttem a köpdősö halzombit(persze minden kifogyott már) pont sikerült megnyomnom és kezdhettem előlrőlXD)
tovább mentem csak ugye abszolút kifogytam a készletből és így elég nehézkes lesz kijutnom, ezért szünteltettem már pár napja
-
levoo
csendes tag
köszönöm a segítségeteket

-
Murder3
addikt
válasz
Silenzio
üzenetére
lol amúgy én már az fc2 esetébe is tapasztaltam, h warez verzió jobb mint az eredeti

Nekem még egy ilyen bug se jött, fel amiket itt olvasok.
Annyi, hogy van ez a gomb ami reseteli a zombikat, ami nagyon idegesítő...
meg h eltünt néha az eldobott fegyver.Kidobálni meg leállni nem állt le eddig.a városba van h ha bemegyek az abbbandom házakba kiír h vmi quest spawnpontja nicsn meg de ha lerakom tálcára kinyomom akkor betölt rendesen.
-
Silenzio
addikt
Nincs egy szájbak*rt géppuska a játékban, amit használva ne állna be a program. A legszebb mikor Fury-t nyomok közben, az is működik: semmit nem tudok csinálni, csak pörög előttem a kés a levegőben. Szóval van valami rohadék kombó, amivel el lehet engedni a terves puskát, vagy ennyi, és elszállt a játék? Mindez 2 hónappal a megjelenés után. Gratulálok.
-
levoo
csendes tag
Tud valaki olyan programot amivel a játékban úgy lehet videót felvenni hogy az én beszédem is hallatszódjon?

-
Silenzio
addikt
Sajnos rendszertelepítés miatt újra kellett raknom a Dead Islandet, azóta szerinte korruptak a mentéseim. Visszarakott a Chapter 8 elejére, viszont a főküldetésem maradt az aktuális. Egy mellékküldetés függőben, a polgármestertől el kell vennem a universal key-t. 99%, hogy ez már megtörtént. Hiába loholtam vissza a városházára, a játék nem engedett be, mert "még nem tartok ott" szerinte. Ilyenkor mit lehet csinálni?
-
ooloo
őstag
A Steam levitte a Dead Island árát .. igaz , hogy nem sokkal .
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Murder3
üzenetére
Egy ilyen duplalétrás átjáró van a falon, vagy a folyó felől is leget jönni (kórházi sátrak)
ja thugokat kell, az alap zombik sajna elég karcsú xpét adnak. Számottevő, de ha farm, akkor thugok. (resortnál, a keleti stégeknél van 2-3 thug, szállingózva oda-vissza üssed őket. Vagy a szálloda bejáratánál van kettő egyszerre.(plussz a pénzed eggyik legjobb befektethetősége, az Xp. vagyishogy oleander. jungle-résznél, ha kiviszed a pure-blood küldit, az ottlévő maugli-sarjadvány 1k xpét ad 5 oleanderért.)
-
Murder3
addikt
válasz
KicsiPaszuj
üzenetére
közbe már lehet magas szinten miatt, de machettevel elég jól le tudtam kaszabolni

oda csak fentről lehet bemenni?
mert én sima bejáratot még nem láttam bár amikor elmentem a vízműhöz ahol a banditákat kell lemészárolni átmentem egy kitört kapun, de ott nem volt vmi vészes, ak az lehet nem az volt?am xp farmra a thugokat kell öldösni?

vagy csak szimplán induljak neki a városnak és öljek halomra mindent?
csak mert elég durva mennyiségű zombi van néhol. -
KicsiPaszuj
tag
válasz
Murder3
üzenetére
Dodzsolsz eggyet (oldalra ugrasz), mikor neked rohan. Azután a hátán lévő nyílás általl sebzhető. Xiannal 2 Flying strike a tarkójába, távolságiakkal furyt neki. egyébként elég gyengusz...
Azon területek afféle "hájh-trít" zónák (amúgy karantén a neve). Szimplán annyi, h a bejáratnál folyamatosan spawnolnak az infectedek. Kiválló aréna-fílinggel bír. mi ott szoktunk ökörködni. Xp farmnak nem az igazi. (bár a sarokban van 1 thug, + közben folyamatos xp... de azér na, van jobb hely is.
-
Murder3
addikt
Amúgy a városba mért van elkerítve fehér fallal egykét útszakasz?
Illetve azokat a rohamozó tankokat h érdemes/lehet egyszerűen megölni, molotovon kívül van vmi költségesebb mód? -
LLKobe
veterán
Találkozott már valaki azzal a buggal, hogy 1.3-as patch után a felvehető dolgok (fegyverek, italok, stb.) "átvillognak" a falakon?
-
KicsiPaszuj
tag
jól emlékszik... a combat skillek adják a finishereket
az első a headbasht (fegyvernyéllel szempillán rebegteti)
a második mindíg a sima headstompot (elnyom 1 csikket, csak monnyuk a másik homlokán. - és a lábával)az uccsó ami meg (gondolom logennel vagy) nálad a lőfegyverbónuc, az meg a quick-stomp..
Nemírja csak ha kifejleszted.... (duplaklikkelj, vmeikre és írni fogja, h mien eksönt ad)ja és amugy nemtom hanyas vagy de sztem toljad a combatyot... már accem írtam 1x, h elég májer a 20-25ös logan (telling-blow+moddoltfegyó oszt gyí)
-
-
Źşë'
addikt
válasz
medvezsolt
üzenetére
ebből nem lett/lesz semmi, meg nézek egy filmet azt mek szunyálni
-
Źşë'
addikt
válasz
medvezsolt
üzenetére
mondjuk sztem is jobb lenne ly-el írva, és én is úgy írtam anno, csak rám szóltak és ezután fogadtam meg h j

(#1225) ( V ) győzzük végigpróbálni hogy mi mi
durva ez is!! -
Źşë'
addikt
válasz
medvezsolt
üzenetére
maci, az ismét muszáj
magyarok vagyunk, írjunk magyarul 
-
( V )
veterán
no és mit szóltok az új fegyvermodokhoz?

-
Źşë'
addikt
válasz
medvezsolt
üzenetére
melóban épp ezen agyaltam h a Jason-osat azt betettem e, de kimaradt, pont a lényeg, sebaj most pótlom!!! szóval:
elbántunk az arccal!! sokat keménykedett a macsétájával, aztán feltoltuk a s*gg*be a saját kezét!! Könyékig!!!

-
Źşë'
addikt
sikerült pár érdekes shot-ot kimenteni a játékból : )

-
BandiHUN
veterán
jobbra fent van egy olyan ám,hogy kereső...

http://prohardver.hu/tema/dead_island/hsz_362-362.html -
levoo
csendes tag
valaki tud mondani vagy képet mutatni arról hogy hol van a zöld koponya? ha igen akkor pls azt is ahova el kell vinni

-
levoo
csendes tag
kössz a segítséget

-
ch003067
addikt
Jelek, amik arra utalnak, hogy túl sokat játszol a Dead Island-el:
1. Csak akkor érzed jól magad, ha van a kezed ügyében legalább egy evező, vagy egy léc.
2. Felcsillan a szemed, ha egy helyiségbe belépve fémládát, pénztárgépet vagy egy üveg pezsgőt látsz.
3. Minden utadba kerülő kukát átkutatsz, és nagyon örülsz ha egy darab rongyot találsz.
4. Városban közlekedve az autók tetején ugrálsz.
5. Csak öt színt érzékelsz.Ez mekkora iga már

Én is így voltam, mikor toltam, de tényleg

-
Egon
nagyúr
A városi pálya engem is kiidegel. Folyamatosan újratermelődő, magas helyekre is felmászó infected-hegyek, ehhh... A savköpködő dagadék ellen mi a legjobb taktika?
Rászoktam a dobálásra: a sima zombik kivégzése (egy autó tetejéről) nevetségesen egyszerű: odacsalom őket, és beléjük dobálom az összes fegyvert, ha kell (ésszel csinálva persze nem kell: ha nem jön vissza, megvárom míg odajön az a zombi, amelyikből kiáll az adott kés, és simán kihúzom belőle).
Jelek, amik arra utalnak, hogy túl sokat játszol a Dead Island-el:
1. Csak akkor érzed jól magad, ha van a kezed ügyében legalább egy evező, vagy egy léc.
2. Felcsillan a szemed, ha egy helyiségbe belépve fémládát, pénztárgépet vagy egy üveg pezsgőt látsz.
3. Minden utadba kerülő kukát átkutatsz, és nagyon örülsz ha egy darab rongyot találsz.
4. Városban közlekedve az autók tetején ugrálsz.
5. Csak öt színt érzékelsz. -
edgR
őstag
1. Steam ikon a talcan -> jobb klikk -> Settings -> In-Game ful -> Screenshot shortcut key (alapertelmezettkent F12, sztem az jo)
2. Steam ikon a talcan -> jobb klikk -> Settings -> Downloads + Cloud ful -> Open the screenshot manager ... -> jelold be
1. - F12 lenyomasara csinal screenshotot
2. - Amikor kilepsz a jatekbol, automatikusan megnyitja a screenshot managert, amivel konnyen managelheted es toltheted fel a kepeidet
-
BandiHUN
veterán
Egy általános megoldás:tessék szépen tartani a táskában 10db medipakkot(ennyi fér max 1 slotba,nem kell kézközelbe sem tenni,egyébként érdemes a molotovot,deo bombot is ilyen számban tartani az ideális helykihasználás miatt,a deo bomb alapanyag a kerinél is olcsó,érdemes bevásárolni,ha van kis plusz pénz,az alapanyagok korlátlanul férnek),nem kerül sokba,200-160$,és azonnal használhatod a H gombbal...
A városban ráadásul sok a robbanó palack,sok a snack és az energiaital,csak szét kell nézni,és elfutni sem nehéz,ha valahová mégis úgy kell bemenni,hogy több zombi van,beszaladsz kicsit,majd vissza,mert azt nem hinném,hogy a hátad mögé rögtön zombit tenne,szóval tessék kicsalogatni őket,az ugró rúgás a sima és az infected zombikat földre küldi rögtön,és nem árt végigfejleszteni ha jól emlékszem a középső képességfát,annak a legutolsója a gyors 2 lábbal fejre ugrós kivégzés,így még a fegyver sem kopik.
Kis gyakorlással talán a legjobb tápoló helyszín,plus minden utcában van 1-2 láda a kapualjakban,stb,szintén szétnézős,de fegyót is itt lehet a legkisebb területen a legtöbbet gyűjteni.
És persze ha van robbanó gázpalack,érdemes felkapni,nem csak robbantani jó ám,mertha eldobod,akkor még a thugot is földre lökiúgy kell dobni,hogy meglát a horda,elindulnak feléd,hátrálsz egy kicsit,hogy 1 vonalba kerüljenek,és mehet a tekézés
3-4 zombi esetén nem is feltétlen kell szétlőni sem,mert elég ennyi is,hogy földre kerülnek,odafutsz,és ki lehet őket végezni,aki felpattanna,1-1 rúgás,és széttaposod a fejüket.De ha minden kötél szakad,még mindig fel is lehet a hordót robbantani,kis gyakorlás,és megszereted a helyet
Képet magával a steammal jó csinálni,a beállításokban megadható,melyik gombra csináljon shotot,ha jól emlékszem F12 alapértelmezetten,és a játékból kilépve behoz egy ablakot,amiben ott lesznek a képek,amiket csináltál,ki lehet választani,amiket fel akarsz tölteni a profilod alá,de persze megmarad,de csak a gépeden,amit nem.
A képeidet a profilod alatt meg tudod nézni,lehet játékonként is keresni,dátumozza,melyik nap,miben csináltad,VISZONT érdemes a beállításokban bekapcsolni az url mutatást,így ki tudod másolni a képeid címét,amikor nézegeted.Így nem kell tökölni az ide külön feltöltéssel. -
levoo
csendes tag
egyébként a képeket amiket néha feltöltötök azokat a printscreennel csináljátok mert én próbálom megnyitni a paintbe amit a játék közbe lefényképeztem a printscreennel de csak a hátteremet nyitja meg
tudtok segíteni hogy hogy csináljam meg? -
medvezsolt
senior tag
így van. Sokszor nem kell mindig megküzdeni velük. De ez főleg tényleg csak 2 területre vonatkozik,mert ott folyamatosan jönnek a zombik. Ahogy leírták, ott használd a Fury-t vagy mássz fel a tetőkre állványokra. De eleve azokon a helyeken inkább ne is állj le harcolni, fuss el előlük. Csak max furyzni menj oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy megiszod a piát tűzharc közben. Priceless.
Ennyi patch után, nem szabadna ilyen hibáknak előfordulni... 

Távolról.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

durva ez is!!