- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Ma visszavittem a memóriát, a szervízesek is tesztelték, ott is hibás volt. Kaptam új A-Data memóriát, aminek szintén 2,5-ös a CL-je (direkt erősködtem, hogy olyat adjanak). Még nem raktam be, most értem haza, de este tesztelem. Ha nem jó, akkor megy a gép a szervízbe, vagy hozzád. Én kivinném, csak nincs autóm, fuvart szerezni meg nem könnyű. De azért köszi a felajánlkozást. -
andriscs
aktív tag
Hi!
Én szívesen kitakarítanám, csak mondd meg, hogyan. Most elég kevés a cucc, mivel újraraktam Windwos-t, tehát memóriarezidens progi csak 4-5 van. Használok Rambooster-t is, de most is 400 MB foglalt, pedig csak Winamp, Opera, Acrobat Reader, Outlook fut. Szóval adj ötletet, és csinálom. -
lukylac
csendes tag
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Elég sok minden fut nálam, nagyon kirívó foglaslása nincsegyiknek sem, a legtöbb 33 mb, viszont van vagy 20 alkalmazás, ami 10 mb körül foglal. Elég sok memórirezidens progit futtatok (tűzfal, vírusírtó, winamp agent, nokia pc suite, mboard monitor, msn). Lehet, hogy a vinyóm is belejátszik, mert van rajta bad sector, és volt már olyan, hogy Outlook 600 MB virtuális memóriát evett. -
andriscs
aktív tag
Hi!
Lefutattam DocMem progit is, az sem talált hibát. AKkor Windows Mem diagnostic miért talált? A leírásban az van, hogy ha WMD hibát talál, akkor tuti van hardver hiba. Most nem tudom eldönteni, kinek higgyek. Tudtok még ajánlani esetleg Windows alatt futó progikat?
Még van egy kérdésem: amikor 512 MB memória volt, akkor Windows 300 körül használt belőle normál futásnál. Most, hogy 1024 van, mindjárt 500-at használ. bármennyit rakok bele, felét megeszi?
[Szerkesztve] -
andriscs
aktív tag
-
andriscs
aktív tag
Hi!
De azért ez nem normális dolog, hogy alappból nem műkdönek együtt a memóriák. Olvastam ilyenket, hogy milyen könnyű az ilyen állítgatésokkal tönkrevágni a cuccot. Nincs valami segédprogram, ami összehangolja a memóriát? Mindenestere csinálok még egy Bios frissítést. Remélem, az segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- CNC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest