- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
senki66 #4506 üzenetére
Elnézést, ha rossz szándék jött át, fordítva kívántam. Tehát, ész nélkül valóban bármeddig cserélgetheted, sosem lesz jó. A másik topikban látható, hogy legalább 3x cseréltetted.volt Vengeance LP, Kingston, majd Vengeance megint (a sima Vengeance-on ugyanazok a chipek vannak, mint az LP-n).
Jelen topikban írtad, hogy mindkét RAM hibátlan, ha az első slotban van. A 3 napos csere kizárólag hibás termékre vonatkozik. A nyolc napos elállás webshop esetén meg bármire. Személyes szerződéskötéskor meg semmit nem köteles senki visszavenni, ha az hibátlan, egy napon belül sem.
Itt nyilvánosan kijelentem, hogy nagyon szívesen letesztelem a RAM-od, akár egy hétig is, hogy hibátlan-e, ingyen és bérmentve. LGA775, LGA1366, LGA1156, LGA2011, LGA1155, AM3, AM3+, FM1, FM2 - amelyik rendszerrel csak szeretnéd. Azt nem ígérem, hogy az LGA775-ös rendszer EP45C-DS3 lesz. Ha hibátlan, akkor könnyen belátható, hogy a végtelenségig cseréltethetted volna, sosem lenne jó a lapodban. Ha hibás, akkor meg az 5 év garancia alatt bármikor kicserélik, ha nem tévedek. Emiatt nem érzem úgy, hogy miattam bármiről is lecsúsztál volna.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kompakt vízhűtés
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged