Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Úr isten ember...
az ilyen hozzászólásokat én rühellem! Közöd? Az ő pénze nem? Arra költi amire akarja, ha már az övé, vagy te nem így vagy ezzel? Szerintem nagyon helyesen teszi, én is vennék DDR3-at pl. ha megtehetném, mert nem fogom a pénzemet a sírba vinni!
Birom az ilyen irigykedős hozzászólásokat, de nembaj... hála istennek a Prohardveren kevés az ilyen hozzászólás és ez vígasztal most engem! Ezért kár volt regisztrálni...
MOD: Amúgy a folyamatos gépfejlesztés is egy hobbi! Tudom, hogy sok irigy ember ezt csak villogásnak látja, de akkor is létezik egy ilyen hobbi! Bár hiába erőlködöm, úgy se fogja felfogni néhány ember soha ezt...
MOD2: OFF
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- CORSAIR K100 AIR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
az ilyen hozzászólásokat én rühellem! Közöd? Az ő pénze nem? Arra költi amire akarja, ha már az övé, vagy te nem így vagy ezzel? Szerintem nagyon helyesen teszi, én is vennék DDR3-at pl. ha megtehetném, mert nem fogom a pénzemet a sírba vinni!