- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Aktív témák
-
Benyoo1
tag
Ez biztosan nem a memória hiba lesz! 667-es ramnak 600on 2V-nál alap időzítéseknél nem szabad hibázni! Vagy a HT szorzóval van valami, állítsd 3ra de sztem 4en is bírnia kell, vagy a proci(szerintem ez) több fesszel próbáld meg, a ram feszt vedd vissza!
A HyperTransportnak adj +0,1V-t meg a chipsetnek isÚgy már jó lesz
-
Benyoo1
tag
THX! srácok
Hát nem valószínű hogy ramot cserélek! Ennyire nem fontos hogy nyerjek 50mhz-et meg -1et az időzítésekbőljól van ez itt majd jön a párja is! Emellett nem drága, és ez a 900as sebesség bőven megteszi amit kell! Elég jó anyaga van ennek a szarnak, jó tapadós...
építettem már belőle várat, proci amit bír+ram amennyit bír, pont kijön mind2 maxra
-
Benyoo1
tag
Sziasztok!
Látom h rendesen megkínáljátok a memóriákat fesszel, írjátok hogy 2,4V meg 2,6V
Nekem a lapban csak 2.3-ig engedi állítani. Ez az érték majd későbbi biosokban esetleg feljebb kúszik?Mert ezt az egy modul Kingmaxot nem bírom hajtani 900on a procival együtt mert instabil 5-5-5-18nál 2.3V-on! Milyen lapokkal csináljátok az extrém tuningot? Vagy más ötlet a fesz magasabbra emeléséhez?
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Futárcégek
- További aktív témák...
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest