Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- potyautas: Másik küldetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Benyoo1
tag
Ez biztosan nem a memória hiba lesz! 667-es ramnak 600on 2V-nál alap időzítéseknél nem szabad hibázni! Vagy a HT szorzóval van valami, állítsd 3ra de sztem 4en is bírnia kell, vagy a proci(szerintem ez) több fesszel próbáld meg, a ram feszt vedd vissza!
A HyperTransportnak adj +0,1V-t meg a chipsetnek is
Úgy már jó lesz -
Benyoo1
tag
THX! srácok
Hát nem valószínű hogy ramot cserélek! Ennyire nem fontos hogy nyerjek 50mhz-et meg -1et az időzítésekből
jól van ez itt majd jön a párja is! Emellett nem drága, és ez a 900as sebesség bőven megteszi amit kell! Elég jó anyaga van ennek a szarnak, jó tapadós...
építettem már belőle várat, proci amit bír+ram amennyit bír, pont kijön mind2 maxra ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Benyoo1
tag
Sziasztok!
Látom h rendesen megkínáljátok a memóriákat fesszel, írjátok hogy 2,4V meg 2,6V
Nekem a lapban csak 2.3-ig engedi állítani. Ez az érték majd későbbi biosokban esetleg feljebb kúszik?
Mert ezt az egy modul Kingmaxot nem bírom hajtani 900on a procival együtt mert instabil 5-5-5-18nál 2.3V-on! Milyen lapokkal csináljátok az extrém tuningot? Vagy más ötlet a fesz magasabbra emeléséhez?
Aktív témák
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Objektívek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Úgy már jó lesz
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jól van ez itt majd jön a párja is! Emellett nem drága, és ez a 900as sebesség bőven megteszi amit kell! Elég jó anyaga van ennek a szarnak, jó tapadós...
építettem már belőle várat, proci amit bír+ram amennyit bír, pont kijön mind2 maxra
Mert ezt az egy modul Kingmaxot nem bírom hajtani 900on a procival együtt mert instabil 5-5-5-18nál 2.3V-on! Milyen lapokkal csináljátok az extrém tuningot? Vagy más ötlet a fesz magasabbra emeléséhez?