- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Alpee
aktív tag
Nnnna megerkeztek a memeojaim.
2x1GB Adata EE kivancsi leszek mit birnak majd...De az upgradeig meg varni kell, amig megjelennek a HD 2600 XT-k. Addig nem cserelek konfigot...
-
Alpee
aktív tag
Na most elbizonytalanitottal... Most akartam venni DDR2-t (ADATA EE)...mert meg occso..
..
Vajon erdemes megvarjam a DDR3 at?Csak akkor upgradeelnem a gepemet, ha megjelennek az AMD 2600 XT-k
, de a ramot mar most meg akartam venni, mert elkezdett felmenni az aruk. Szerintetek erdemes varni DDR3 ra vagy vegyem inkabb most meg?
-
Alpee
aktív tag
Huhh, ugy latom hogy maris kezdtek emelkedni a memoriaarak
...Ugyhogy aki ramot akar venni, az meg megteheti minel hamarabb...(igaz kesobb is, csak tobbet kell erte fizetni
)
-
-
Alpee
aktív tag
Sziasztok.
Olvasgattam a topikot es ugy vettem eszre, hogy most erdemes RAM ot venni.
Ugyhogy vennek is 2x1G -t, csak azt nem tom eldonteni, h milyent, ugyanis Geilot szemeltem ki magamnak, Ultrat 4-4-4-12 -t de nincs raktaron, csak a sima 5-5-5-15 -os bol van. A kerdesem, hogy lehet-e ezt is ugy huzni mint az ultrat? mondjuk 1000 Mhz re...
Mas lehetosegeim: Adata Vitesta 800 MHz 4-4-4-12 idozitesekkel. Lehet-e ezt 1000 -ig huzni
Mit ajanlotok? -
Alpee
aktív tag
válasz
kicsitomi88 #4700 üzenetére
Nekem is jelenleg DDR 400 as Geiljaim vannak, meg vagyok veluk elegedve. 2-2-2-3 an is hasznaltam oket, igaz 180 MHz - n, mert szinkronban van a procimmal. Max kb 496 ot birnak alapfeszen, sajna nem tom megemelni a feszultseget, mert nincs a biosban ra opciom
Szoval a Geil nekem is bejonne, csak jelenleg nincs raktaron, habar meg csak kozeljovobeli terv lenne, nem annyira surgos. Gondoltam erdeklodom egy kicsit a tobbi markarol is...Ebben az arban meg csak az Adatat lattam... -
Alpee
aktív tag
válasz
kicsitomi88 #4697 üzenetére
Termeszetesen Ultra
De miert ajanlanad a Geilt miert nem az Adata-t? Miben vagy mivel jobb a Geil?
-
Alpee
aktív tag
Sziasztok! A 2x1GB A-DATA Extreme Edition mennyire jo/megbizhato? mekkora fesz kell az 500 MHz-hez? A jovoben tervezek egy cseret es Geil vagy Adata lenne a nyertes. Arban kb ugyanott vannak, melyiket ajanljatok?
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Firefox
- EA Sports WRC '23
- RAM topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged