Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Alpee
aktív tag
Nnnna megerkeztek a memeojaim.
2x1GB Adata EE kivancsi leszek mit birnak majd...De az upgradeig meg varni kell, amig megjelennek a HD 2600 XT-k. Addig nem cserelek konfigot... 
-
Alpee
aktív tag
Na most elbizonytalanitottal... Most akartam venni DDR2-t (ADATA EE)...mert meg occso..
..
Vajon erdemes megvarjam a DDR3 at?
Csak akkor upgradeelnem a gepemet, ha megjelennek az AMD 2600 XT-k
, de a ramot mar most meg akartam venni, mert elkezdett felmenni az aruk. Szerintetek erdemes varni DDR3 ra vagy vegyem inkabb most meg? 
-
Alpee
aktív tag
Huhh, ugy latom hogy maris kezdtek emelkedni a memoriaarak
...Ugyhogy aki ramot akar venni, az meg megteheti minel hamarabb...(igaz kesobb is, csak tobbet kell erte fizetni
) -
-
Alpee
aktív tag
Sziasztok.
Olvasgattam a topikot es ugy vettem eszre, hogy most erdemes RAM ot venni.
Ugyhogy vennek is 2x1G -t, csak azt nem tom eldonteni, h milyent, ugyanis Geilot szemeltem ki magamnak, Ultrat 4-4-4-12 -t de nincs raktaron, csak a sima 5-5-5-15 -os bol van. A kerdesem, hogy lehet-e ezt is ugy huzni mint az ultrat? mondjuk 1000 Mhz re...
Mas lehetosegeim: Adata Vitesta 800 MHz 4-4-4-12 idozitesekkel. Lehet-e ezt 1000 -ig huzni
Mit ajanlotok? -
Alpee
aktív tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Nekem is jelenleg DDR 400 as Geiljaim vannak, meg vagyok veluk elegedve. 2-2-2-3 an is hasznaltam oket, igaz 180 MHz - n, mert szinkronban van a procimmal. Max kb 496 ot birnak alapfeszen, sajna nem tom megemelni a feszultseget, mert nincs a biosban ra opciom

Szoval a Geil nekem is bejonne, csak jelenleg nincs raktaron, habar meg csak kozeljovobeli terv lenne, nem annyira surgos. Gondoltam erdeklodom egy kicsit a tobbi markarol is...Ebben az arban meg csak az Adatat lattam... -
Alpee
aktív tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Termeszetesen Ultra
De miert ajanlanad a Geilt miert nem az Adata-t? Miben vagy mivel jobb a Geil? -
Alpee
aktív tag
Sziasztok! A 2x1GB A-DATA Extreme Edition mennyire jo/megbizhato? mekkora fesz kell az 500 MHz-hez? A jovoben tervezek egy cseret es Geil vagy Adata lenne a nyertes. Arban kb ugyanott vannak, melyiket ajanljatok?
Aktív témák
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Elektromos autók - motorok
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Gurulunk, WAZE?!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
2x1GB Adata EE kivancsi leszek mit birnak majd...De az upgradeig meg varni kell, amig megjelennek a HD 2600 XT-k. Addig nem cserelek konfigot... 
Csak akkor upgradeelnem a gepemet, ha megjelennek az AMD 2600 XT-k
, de a ramot mar most meg akartam venni, mert elkezdett felmenni az aruk. Szerintetek erdemes varni DDR3 ra vagy vegyem inkabb most meg?
...Ugyhogy aki ramot akar venni, az meg megteheti minel hamarabb...(igaz kesobb is, csak tobbet kell erte fizetni
Ha tudnam, hogy menne a 800 as Value 1000 en akkor nem gondolkodnek...., sot ha lenne Ultra akkor sem, de az Adata ban meg nem bizom annyira mint a Geil ban....