Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
R.Zoli
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Náéam is 4 giga van most OCZ Flex XLC 800Mhz Cl3-mas modulokból... Kb. 1 nap volt mire normálisan be tudtam állítani a memokat ,de most sem az igazi ,rá kell jönnöm ,hogy a gyártók beleszarnak nagy ívben a 4 modulos memokezelés problémáiba... Próbálkozz új BIOS-szal ha van, ha nincsen akkor hagyd a szarba mert nem fogod tudni megoldani ,max vista alatt próbáld meg... Ha a BIOS látja mind a 4 gigát az már jó jel onnéttól kezdve a többi már a szarul megírt BIOS és szarul megírt oprendszer megférhetőségén múlik a dolog... Vicces de ez van... Éppen egy másik topiban én is ezen voltam kiakadva...
Aktív témák
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest