Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
R.Zoli
őstag
válasz
laragirl83 #3612 üzenetére
Ne komolytalakodjunk holmi ventikkel
Természetesen a kép készülte óta be is vannak kötve a rendszerbe
A gond csak az ,hogy a rohadt mocskos Cl3 bug miatt nem tudom őket ilyen órajelen cl3-ban hajtani és a magasabb órajelet nem kedvelik a memok...Lehet vennem kellene egy 975-öst... -
R.Zoli
őstag
válasz
westlake #3431 üzenetére
Náéam is 4 giga van most OCZ Flex XLC 800Mhz Cl3-mas modulokból... Kb. 1 nap volt mire normálisan be tudtam állítani a memokat ,de most sem az igazi ,rá kell jönnöm ,hogy a gyártók beleszarnak nagy ívben a 4 modulos memokezelés problémáiba... Próbálkozz új BIOS-szal ha van, ha nincsen akkor hagyd a szarba mert nem fogod tudni megoldani ,max vista alatt próbáld meg... Ha a BIOS látja mind a 4 gigát az már jó jel onnéttól kezdve a többi már a szarul megírt BIOS és szarul megírt oprendszer megférhetőségén múlik a dolog... Vicces de ez van... Éppen egy másik topiban én is ezen voltam kiakadva...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3733MHz
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest