Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Aryan
senior tag
nekem a ds4-ben Kingmax 1Gb 667mhz ramok nem voltak hajlandóak menni normálisan már memtestben is hibázot és windows sem ment fel pedig alapon ment az az 667mhz-en, 512Mb osok jól mentek, jöttek ezután a Kingmax Pc6400 ramok hát jók voltak de elég anti tuning barátok voltak 830mhz felett meghaltak és végre megjöttek a Geil Ultra Pc6400 ramjaim azzok minden alapbeállitáson szépen muzsikálnak 920Mhz-en
, én lebeszélnélek a Kingmaxról, egyébként jó ramok mert nagyon kevés romlik el belőlük de nem nagyon lehet húzni legalább is az én szerintem habár lehet hogy én voltam a BÉNA 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6000Mhz CL28 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, én lebeszélnélek a Kingmaxról, egyébként jó ramok mert nagyon kevés romlik el belőlük de nem nagyon lehet húzni legalább is az én szerintem habár lehet hogy én voltam a BÉNA