- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
trémobil
tag
Help me plíz!
Öcsémnek nemrég pakoltam össze egy gépet, és mostanában folyamatosan memóriaírási hibát ír ki a vinfos(xp).
A memória 2x kingmax 1066Mhz 1GB(800Mhz-n hajtva, mivel sehogy sem tudtam feltornázni 1066-ra)
-Lehet, hogy elszállt valamelyik??? -
trémobil
tag
Megnéztem a lap és a memória honlapját is.
A Kingmax ahhoz, hogy 1066-on fusson a gyártó szerint 1,8~2,1 V kell és CL6-os időzítés.
Lehet, hogy béna kérdés, de hogyan éri meg jobban hajtani a memóriákat: CL5 800Mhz, vagy CL6 1066 Mhz?? Dual channel vagy single?Köszi előre is!
-
trémobil
tag
sziasztok!
Most rendeltem egy Giga GA-EG31M-S2 lapot, hozzá 2 db kingmax 2GB 1066-os memóriát.
A lap honlapján azt írják, hogy egy kis tuninggal megy benne a ram 1066-on. Kérdésem az lenne, hogy feszemelés kell csak, vagy más változtatásra is szükség lesz? (esetleg jó úgy ahogy van(800 Mhz)??)Köszi előre is!
-
trémobil
tag
Nah, teljesen kész vagyok! Akármit csinálok nem tudom 1066-on járatni a ramjaimat
Megpróbáltam kb mindent amit mondtatok: emeltem a feszt 2V-ra(2,1-re is), állítottam időzítést 5-5-5-18ra, már az északiakat is megerősítettem +0,1V-tal, ennek ellenére minden ujraindulásnál síp és visszaáll 800Mhz-re! minden a helyén marad csak a szorzót dobja vissza 4x-re...Tudna vki segíteni, mert már nagyon tele van a batyum...
Alaplap: GB GA-MA78GM-S2H rev1.1
Proci: Phenom x3 8750
Ram: 2db Kingmax TinyBGA 1GB "1066"Mhz -
trémobil
tag
Hell!
Lehet, hzogy hülyeséget kérdezek, de az a helyzet, h egyenlőre csak 2GB RAM van a gépemben(kingmax 1066os) ganged vagy unganged módban ér többet??? A gépen sima XP fut... phenom x3 8750, giga GA-MA780GM-S2H, Sapphire 4830
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest