- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok.
Lenne nekem 4x2gb Kingmaxon egy P35 DS-4-es lapban, mellette most egy E8400 futkározik.
Azt szeretném, ha ha mind a 4 ram 1066-on 5-5-5-18-ban menne, de valahogy nem akarózik összejönni a dolog.
Olyan, mintha az egyik ram nem 1066-os lenne, hanem csak 800-as.
Marha rég csináltam ilyet, és már azt sem tudom hogy hol merre mit kell.
Tudna vki segíteni?
Egy két kép: -
GrooveHero
addikt
ez egy privát, de ide is tartozik:
szóval:
Hello!
Kezdem az elejéről. van nékem a következő computerem:
ASUS P5E
C2D E6300 B2
2X1066 Crucial BallistiX Tracer
MSI 8800GT 512 OCöh...szóval tuningúni kellen pöttyet ezt a rendszert, de a memóriák sztem nem viszik az 1200-at, állítólag, itt vettem ph-n, és azt mondták, hogy ennek még csak 1-ik oldalán vannak chipek, így szinte kizárt az 1200, de...
havernak teljesen ugyanaezek a ramok vannak, annyi kivétellel, hogy bios auto beállításon neki 1066-on megy a ram, nekem csak 800
de neki mentek ezek a ramok 1165-mhz-en.
és nem hiszem el, hogy egy 4000 ft-os kingmax 1066-os ram meg akár 1200-on is, de az én 30.000 HUF-os tuningramom meg nemszóval a következő segítségre lenne szükségem: ha esetleg ismered nagyon részletesen minden egyes sorát a bios-nak nagyon örülnék neki, ha leírnád, hogy mi micsoda, mire való, mire jó, és hogy mit hova kellene állítani, hogy stabil legyen, és kb 1100 mhz-en mennyenek ezek a szutykok, már ezt kell mondanom
a proci nem is olyan fontos, az megy kb 3 gigahz körül. a rmaok lennének nayon fontosak!!
előre is köszönöm minél hamarabbi, részletes, bő segítségedet.Hali!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest