- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
1066-os Reaper-t nézek éppen. 1:1-ben 1066MHz-en 2,2V (gyári fesz) alatt nem hajlandó gályázni, azt adni kell neki. Hogy ezt most meddig bírja a DDR2 azt mindenki eldönti magában.
Tehát kvázi alapfeszen gyári alap időzítések mellett 5-5-5-15 1066MHz
Everest Ultimate: olvasás: 9119 pötty írás: 11109 pötty.
Nekem spec gyorsabban olvasta a Crucial-t a lapom, pedig az csak ezren ment, írni ezt írja gyorsabban de csak pár pöttynyivel, viszont ez 2,2V mellett orthos 100% stresszelés után épphogy csak langyos, szóval ez kevésbé melegedős fajta, de mint kiderült számomra a ram hőmérséklete max a házhőmérséklet tekintetében lehet számottevő, úgy egyébként a magas fesz idővel úgyis kinyírja a DDR2-őt, hiába a jó hűtés, az meg hogy 2,2V-on tudja csak az 1066-ot, hát én nemtom, én annyira nem vagyok elájulva. Mindenesetre ez 20k körül elérhető 2x2GB-os kit. Én spec ma vettem 22k-ért, de nekem meg volt kötve a kezem, mert gyorsan kellett, ráadásul utalványra, így csak az OHS jött szóba, mert ott elfogadják közel van és nincsenek horror árak, odaszóltam telón hogy épp mi van tegnapra és ez esett.
Ez is egy ram, de ha hosszútávra szeretnél választani nem biztos hogy ez a legjobb, adni kell neki rendesen a 2,3-2,4V-ot ha húzgálni akarod, persze lehet és megy is, csak nekem ez a fesz kicsit soknak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest