- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Engem kihagytál
[1183 Mhz]
2.25V-t adtam neki. -
szasanyi
félisten
Sztem fölösleges pld. pápának a farok.
A többi csak megítélés dolga. Másrészt sosem állítottam, hogy "szar a kingmax", sőt (!) az árához képest mindíg is jobbnak mint sok más gyártó lényegesen drágább (tuning) termékét. Nekem pld. csak jó tapasztalataim vannak a Kingmax RAMokkal.
Amúgy azért lehetnél szerényebb kicsit, és nem illik senkit a "sok béna user" és a "sok balfasz" jelzőkkel illetni, mert ennek senki sem örül... még akkor sem, ha te már nagyon okos vagy! Sztem... -
Zé_Mester
őstag
köszi, ez tetszett :
de vannak hálisten userek akik megmutatják hogy hogyan is lehet xarból
várat csinálni.. (na ez a tudás, nem a tuningramot tuningolni +100mhz-t)
gondolok itt :Zé_Mester-re meg dokar-ra is..
na meg jómagamra is... akik ezt megmutattákamúgy nagyon sokat szarakodtam vele, amíg felment 1224MHz-re, végül úgy alakult hogy 2,25V-tal megy ennyit. feljebb hiába emeltem a feszt, nem engedte (2.3V-tal próbáltam még).
valószínűleg itt a vége, de így is nagyon korrekt eredmény, ahoz képest hogy 15e-ért vettem a 2GB-ot, semmivel se lassabb mint a 30e ft-os ramok.úgyhogy maximálisan elégedett vagyok.
és nagyon felhúzom magam amikor jönnek nekem hogy a Kingmax így meg úgy szar.
ilyenkor kb ennyi a hozzáfűznivalóm hogy : ok, ha te mondod, No Comment
és amikor belinkelem neki a teszteredményt, akkor meg el van hülve, meg csak néz hogy most ez milyen rendezvény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged