- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITI-san
tag
Szia!
Mennyi lehet a szállítási költség?
Megfogják a vámon?
Mekkora összeg volt a legnagyobb amiért rendeltél?Köszi!
-
pimmi
senior tag
-
pimmi
senior tag
Ez a JAKEMY készlet most jó áron van DD4.com-on: JM-8139 12 USD
-
pimmi
senior tag
ezt most rendeltem,
Original XiaoMi XL Mouse Pad -
pimmi
senior tag
én ezt várom most: JAKEMY JM-8146 47 in 1

-
pimmi
senior tag
Rendben működik, jelezzétek ha megy, azt az infót kaptam , minden hibát javítottak.
-
xcvbxcvb
aktív tag
Azóta nem próbáltam venni semmit itt. Ledes lámpát akartam akkor, de aztán ebayen találtam, 100ft-al volt csak drágább. Nem akartam húzni az időt hogy karira ideérjen.
Ebay kütyüs topikba írta valaki valamelyik nap, hogy ő se tudott rendelni ugyan ilyen hibaüzenettel.
Azért köszi a segítséget. -
xcvbxcvb
aktív tag
Most regeltem be. De nem tudok rendelni a végén azt írja ki order failed. Van valami trükk?
-
pimmi
senior tag

Weboldal: http://www.dd4.com/
Azt gondolom sokan nem is ismerik ezt az oldalt, vagy csak nem mernek belevágni a rendelésbe, de nagyon az aliepresszre hasonlít, és megbízhatónak gondolom az eddigiek alapján.
-
pimmi
senior tag
Sziasztok!
Azt gondolom ez az oldal megér egy külön fórumot, jó árakkal, és korrekt cuccokkal lehet találkozni itt.
Első rendelésem előtt sok helyen nézelődtem de igazi infókat nem találtam, belevágtam és minden korrektül megérkezett eddig, gyorsan és hibátlanul (~ 2hét). Eddigi rendeléseim: VR BOX és JACKLY
Mostani rendelések amik úton vannak: GM320 Wireless Infrared Laser Thermometer Temperature Detect Instrument és 9-in-1 Multi Emergency Tool
Pontrendszer is van, ami így néz ki:
50 pont minden hozott tag után.Kérdőíves felmérés akár 50 pont.
A termék átvétele után értékelés írás fórum, blog, stb. legalább 100 szó. 150 pont
Napi belépés az oldalra 10 pontot
Írjatok tapasztalatokat, véleményeket.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest