- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcoo017
csendes tag
Sziasztok, én is újra nekiállnék a játéknak (az előző kommentek ellenére is
) ki merrefelé játszik most?
-
Marcoo017
csendes tag
Találtunk egy magyar moddolt szervert 207.180.220.5:2302 ip címmel, DZSA Launcherből lehet könnyebben megtalálni a szervert és letölteni a modokat, discord szerver: https://discord.gg/9JgjZB illetve itt akár rám is írhatsz, MekNzi a nevem.
Illetve a [steamem], aki szeretne egy közös játékteret kialakítani jelöljön be és intézkedjünk -
Marcoo017
csendes tag
A bérlés sem rossz ötlet, de ha hárman vagyunk rá akik játszanak, akkor nem feltétlen lesz nagy a buli
Megvan már a játék, spanokkal keressük az ideális szervert, ahol eltudnánk játszani, mizu srácok?
-
Marcoo017
csendes tag
Sziasztok, eddig mindig csak ingyenes időszakokkor játszottam a játékkal próbaképpen, de sosem alkotott annyira maradandót, hogy meg is vegyem, viszont mostanában kezd egyre szimpatikusabb lenni a játék, és gondolkodom a megvásárlásán 1-2 baráttal egyetemben.
Kérdésem annyi lenne, hogy van e valami olyan szerver, ahol főként innen játszotok, vagy össze vissza van úgymond mindenki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest