Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
gabee jr
üzenetére
Nekem múltkor olyan volt, hogy üldözött a zombi (nem volt kedvem megölni, pedig 2 fegyver, 1 balta, lőszer csomó kaja, pia, orvosi felszerelések, szóval minden van nálam) én meg lementem a hegyoldalon, és ahogy battyogok le, egyszer csak a zombi elrepül a fejem felett majd földet éréskor meghalt 
-
ricsiv92
tag
Bár nem régóta játszom és csak pár órám van benne, de egyetértek a véleményeddel.

Lehet, hogy 1-2 'mondhatni klón' játék jobban fog szerepelni grafikailag, vagy tartalmilag, de ne feledjük, hogy olyan hangulata, érzései vannak az embernek játék közben, amit nem sokan tudnak eltalálni. Sok játékkal játszom, volt közötte pár posztapokaliptikus alkotás, mégis ebbe tudom magam a legjobban beleélni.(#71) Chalez: Szerintem a lehető legrosszabb helyre jöttél, ha leakarod magad beszéltetni róla. Próbáld ki, ha van rá lehetőséged és megérted.

-
Macka
veterán
Mi a "fuzin " nevű szerveren vagyunk általában. Cuccokat keresni szerver reset után érdemes, mindent hamar lefosztanak.
Berezinho előtt (ha délről jössz)van egy rész , ahol egy nagy sárga daru áll. A mellette lévő épületben hátizsák és fejsze szinte mindig van. A térképen -ugyancsak Berezinho környéke- van egy "lumber mill "-ként jelölt rész, ahol a kórházban a második emeleti szobában a polcon ugyancsak van fegyver (M4,shotgun, moisin közül valamelyik). Itt löszer, tár soha nincsen.
Berezinhotól északra a parton áll egy hajó. A parancsnoki részén (hajótest jobb oldala, végig fel) ugyanezek a fegyverek, tárral löszerrel. Van, hogy mindhárom ott figyel.Bukósisaknak semmi értelme, másoknak is csak akkor ha álcázva jó.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen SSD-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Slot1 alaplap Pentium III processzorral, rammal
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Eladó!
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G / 12/ 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 100%
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nekem múltkor olyan volt, hogy üldözött a zombi (nem volt kedvem megölni, pedig 2 fegyver, 1 balta, lőszer csomó kaja, pia, orvosi felszerelések, szóval minden van nálam) én meg lementem a hegyoldalon, és ahogy battyogok le, egyszer csak a zombi elrepül a fejem felett majd földet éréskor meghalt