- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
gabee jr #145 üzenetére
Nekem múltkor olyan volt, hogy üldözött a zombi (nem volt kedvem megölni, pedig 2 fegyver, 1 balta, lőszer csomó kaja, pia, orvosi felszerelések, szóval minden van nálam) én meg lementem a hegyoldalon, és ahogy battyogok le, egyszer csak a zombi elrepül a fejem felett majd földet éréskor meghalt
-
ricsiv92
tag
Bár nem régóta játszom és csak pár órám van benne, de egyetértek a véleményeddel.
Lehet, hogy 1-2 'mondhatni klón' játék jobban fog szerepelni grafikailag, vagy tartalmilag, de ne feledjük, hogy olyan hangulata, érzései vannak az embernek játék közben, amit nem sokan tudnak eltalálni. Sok játékkal játszom, volt közötte pár posztapokaliptikus alkotás, mégis ebbe tudom magam a legjobban beleélni.(#71) Chalez: Szerintem a lehető legrosszabb helyre jöttél, ha leakarod magad beszéltetni róla. Próbáld ki, ha van rá lehetőséged és megérted.
-
Macka
veterán
Mi a "fuzin " nevű szerveren vagyunk általában. Cuccokat keresni szerver reset után érdemes, mindent hamar lefosztanak.
Berezinho előtt (ha délről jössz)van egy rész , ahol egy nagy sárga daru áll. A mellette lévő épületben hátizsák és fejsze szinte mindig van. A térképen -ugyancsak Berezinho környéke- van egy "lumber mill "-ként jelölt rész, ahol a kórházban a második emeleti szobában a polcon ugyancsak van fegyver (M4,shotgun, moisin közül valamelyik). Itt löszer, tár soha nincsen.
Berezinhotól északra a parton áll egy hajó. A parancsnoki részén (hajótest jobb oldala, végig fel) ugyanezek a fegyverek, tárral löszerrel. Van, hogy mindhárom ott figyel.Bukósisaknak semmi értelme, másoknak is csak akkor ha álcázva jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest