Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Absinthe16
üzenetére
Ahogyan írták fentebb, nem videóbeállítási gond ez
hanem karaktered vagy éhes vagy szomjas vagy beteg..én tegnap jártam úgy ,hoggy meglőttek de nem haltam meg hanem pár perc múlva magamhoz tértem
és szinte minden feket -fehér volt..aztán ahogyan ettem ittam szépen fokozatosan tért vissza belém az "élet" (szín) és a kb ilyen 20-25 perc múlva már minden frankó volt 
-
Mr.White
senior tag
válasz
Absinthe16
üzenetére
esetleg nem sick, éhes a karaktered, vagy lőttek meg?ezek mind szürke képet okoznak és sok evés ivás tud segíteni.ha sick vagy igyál addig a kútból míg nem hány az embered, nekem ettől elmúlt.

amúgy sick-en még a charcoal tab tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hanem karaktered vagy éhes vagy szomjas vagy beteg..én tegnap jártam úgy ,hoggy meglőttek de nem haltam meg hanem pár perc múlva magamhoz tértem
és szinte minden feket -fehér volt..aztán ahogyan ettem ittam szépen fokozatosan tért vissza belém az "élet" (szín) és a kb ilyen 20-25 perc múlva már minden frankó volt