Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
válasz
tescodr
üzenetére
Ma már el kellett mindenkinek jutnia oda, de már a Dayz előtt is lehetett sejteni, hogy ez így lesz.
Akkor kap majd bétát a játék amikor megírják a dayz2-t vagy teljesen mindegy, ... kijön az Arma 4 vagy bármi jobb, amit a Bohemia gyárt.
Sajnos a mai technológiával erre futja. Nem a dx9 -ről dx12 re vagy dx11-re való átállás fogja meghozni a megváltást. Nem is egy uj motor.
Aki rendszeres olvasója ennek a lapcsaládnak bizonyára tájékozódik hardver és szoftver szinten is. De ha nem is; olvas annyit, hogy : akkor is arcba tolják már azokat a híreket ahol elmondják az erre vonatkozó megoldásokat illetve magát a problémát írják körül, mert valljuk be ez a probléma nem csak a dayz sajátossága. A gond a hardver gyártók és a szoftvergyártók közötti difi. Hiába jó a "gém", ha egyszerűen egy videokártya forráskódja nem használható amivel kb 90%ban optimalizálni lehetne a játékot. DE amúgy a legnagyobb gond itt ennél a cégnél a valós tudás hiánya. Nincs jó programozójuk aki érti is hogy mit kell csinálni és valószínű bár most már én is azt mondom valószínűbb hogy a lóvét most inkább felélik mint beforgatnák egy profi szakemberre vagy szakemberekre.Bármi amit leírtam végletekig szubjektív és feltételezhetően nem is minden igaz. Mármint nem hazugság csak rosszul, helytelenül tudom, gondolom , sejtem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Shure Podcast mikrofon
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest