Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
xenom0rph
üzenetére
ööh még mindig átmegy a falon meg ajtón ?! ez nem javítva lett ?
én ha bezárom az ajtót nem jön be
csak néha ha esetleg be buggol ..mondjuk régen haltam most full geares a karim ,szóval most leölöm őket ..de úgy emlékszem, hogy nekem már nem jöttek be az ajtón meg falon (csak néha)
Egyébként én megindulok és futok ahogy te
majd addig futok míg le nem rázom őket vagy ha esetleg közbe sikerül felvennem valami jó célszerszámot gyors akkor azzal ölöm őket
de ha sokan jönnek már az sem segít, oda már csak a balta vagy fegyó ..sőt volt olyan amikor inkább hagytam hogy megöljenek míg nem spawnoltam egy jó helyre 
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
én ha bezárom az ajtót nem jön be
csak néha ha esetleg be buggol ..mondjuk régen haltam most full geares a karim ,szóval most leölöm őket ..de úgy emlékszem, hogy nekem már nem jöttek be az ajtón meg falon (csak néha)
majd addig futok míg le nem rázom őket vagy ha esetleg közbe sikerül felvennem valami jó célszerszámot gyors akkor azzal ölöm őket