Hirdetés
Aktív témák
-
Daweee
őstag
Mindjárt sírva fakadok

Nagyszüleimnél vagyok. Encs, frissen bekötött net. 1Mb, 10 percenként szakad, ha épp nem, akkor meg kiqrt lassú. mindez megfejelve egy kőkemény 5+ éves pékettővel, a maga 466MHzes cerkája, 64 mega ramja, integrált vga-ja, és egy régi kedves lomha és instabil ismerőssel: Windows 98SE személyesen
Atom 6 gigás vinyója 90%ban kerreg a fülembe, szinte vonyít egy kis plusz ramért, de hiába.
Dobtam rá egy firefoxot, és elkezdtem PH-zni. azaz szerettem volna, de belépek, no net. 10 perc szenvedés, majd a csel, amit sosem fogok megérteni: miután belépek a modem konfigoldalába, a net csodálatos módon visszajön.
jószokásomhoz híven az okostelefon topicok közül minden érdemlegeset (6-8 db) megnyitottam egy-egy lapon. Hiba volt. 5 percig a szó szoros értelmében használhatatlan volt a gép. a vinyó krákogott szenvedésében, a proci zajtalan forrongott a passzív bordája alatt, de mindenki túlélte a ''kalandot''... maradt egy téma, az N73, oda sikerült begépelnem egy komolyabb hszt, a folyamatosan beragadó backspace-nek köszönhetően gyakorlatlag kétszer, majd ok, hát nem megszakadt a tetüje? Végülis nem lett belőle baj, frissítés megoldotta a problémát... aztán átjöttem ide, írni megint, mert addig sem hallom a vinyó nyikorgását... Vagyis de, kb 2 percenként rájön a hoppáré, kerreg, gépelek, semmi majd fél perc elteltével gyorsan megjelennek az idő közben beírt karakterek. Ráadásul külön idegesítő, hogy minden egyes szavamat pirossal húzza alá. gondolom az ofisz angol rajta. báhh... Meg ráférne egy win reinstall is, ez a 98 születése óta teljesít benne, ráadásul gimiben volt, szóval hálózattal és egyéb nyalánkságokkal van teleszemetelve az egész... Viszont 98-nál újabbat nem merek rá rakni, mert a vinyó a heves tiltakozásban még ki találna gyulladni... Majd nézek otthon még kis ramot, van egy két SD-m elfekvőbe, egy olyan 32 megát talán még hozhatok rajta... De talán 128 megát is összehozhatok, emlékeim szerint van egy 64megás modulom. viszont akkor lehet mégis bepróbálok egy 2K-t vagy akár egy XP-t is akár. ha nem köhög nagyon, marad. Végülis apám régi gépén is XP volt kőkemény 333mhz-en szaladgált - pontosabban kocogott a cerka, viszont volt mellette egyolyan 150-200 mega ram. de attól független lassú volt az is. Ja télleg még van itt még egy gép, ezt történetesen ingyen vágták hozzá nagyihoz monitorostul, mindenestül. A belseje kísértetiesen hasonlít az apa fent említett gépére (az is onnan volt anno) persze kevesebb rammal. Bekapcsolni még nem tudtam, áramkábelt nem adtak hozzá, se a monitorhoz, se a géphez. Majd megbontom ezt a természeti kata... ööö csodát és rájövök mit is tud. Sokra nem számítok, a cpu borda elég soványka, és egy 1 oldalas, 4 chip-es SD van benne, 16-ra saccolok, ha 32-es, földhöz vágom magam örömömben
van benne továbbá egy 4 gigás seagate, aminek pontos mása ül otthon a sarokban. A tápja igazi hungarikum, Vargáné és tsa BT.
na jó, ez sok lett és összességében unalmas de a fenti okok miatt nem sok kedvem maradt PH-zni, úgyhogy idejöttem, és írtam amíg bírtam. A kerregést. De már mindjárt belérúgok. Azt hiszem mára kikapcsolom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jóéccakát gyerekek
Aktív témák
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Atom 6 gigás vinyója 90%ban kerreg a fülembe, szinte vonyít egy kis plusz ramért, de hiába.
van benne továbbá egy 4 gigás seagate, aminek pontos mása ül otthon a sarokban. A tápja igazi hungarikum, Vargáné és tsa BT.
na jó, ez sok lett és összességében unalmas de a fenti okok miatt nem sok kedvem maradt PH-zni, úgyhogy idejöttem, és írtam amíg bírtam. A kerregést. De már mindjárt belérúgok. Azt hiszem mára kikapcsolom. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)