Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Falcon
csendes tag
Köszi Ejexs! Az az igazság, hogy nem piszkálgatom a gépemet belülről!
És lassan két éve, hogy ezt a konfigot használom (talán már háziállatok is vannak benne :-) ).
Azért kössz a tippet!
Egyébként ma is jelentkezett a dolog. A BIOS ugyanazt a dátumot mutatta, vagyis ott is sietett! -
Ejexs
csendes tag
Hali Falk.
Szerintem hardos problm lehet, ha csak a dátum ugrik 1-et más nem változik akkor az elem jó lehet (bár párszázé kapó újjat kiprobánám)
Gondold végig miaz amit 3 hónapja változtattál, Pl:géppe turkálás,új alkatrész,
új telefon (én a géptetején tároltam és mindig megzavarodott a rendszer)heeehehe..
Alaplapon nembütyköltél? A quarcot nemsértetedfel, kontakt hiba?
Lehet hogy valmié ugrik 24 órát.
Háát elégsok hülyeséget össze hortam, de sose tudnyi mivan, nemigaz?
Na csákó. :D))) -
Falcon
csendes tag
Legközelebb megteszem. Valami más ötlet?
-
Falcon
csendes tag
A BIOS-ban nem figyeltem, de az elem vszinűleg jó, mert a beállítások megmaradtak. Vagy ez nem jelent semmit?
-
micro
addikt
A BIOS-ban is siet?
Elem jó az alaplapon? -
Falcon
csendes tag
Hello Mindenki!
Kb. 3 hónapja a következőt tapasztalom: XP op. rendszeremen a dátum egy napot siet. A probléma inkább időszakos, kb. havonta egyszer v. kétszer fordul elő.
Ötleteket várok, mi okozhatja!
Előre is kösz! :F
Aktív témák
- Witcher 1 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi