Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Kicsit off!
Annak ellenére hogy informatikát végeztem a magyar nyelvet és irodalmat nem szerettem.
A történelem sokkal jobban édekelt, de a magyar tanárom lebesztélt az informatika+történelem szakról.
Magyar nyelvből a helyesírásomra 18 éve megírt érettségi dolgozatomra a magyar tanár nagyon jó indulattal adott hármast.
A fogalmazásomról pedig egy orosz író regényét kiválóan leírtam miről szólt, de nem arra volt kíváncsi hanem valami elemzésre ami szarul ment.Mellesleg az informatikát és törit sokkal jobban szerettem mint a verselemzést, abba nem voltam jó.
A derivál integrál nekem könnyebb volt mint a magyar nyelv és irodalom
. -
melega
őstag
válasz
üzenetére
Értem. Nekem pcn másodjára meglett most PS 5 ön nyomom.
Az első részről:
Itt egy videó az első rész végéről [link].
15 másodperces videókat meg nem rakok fel mert nincs értelme, mivel senkit nem az érdekel hogy harc végén trófeát adott a játék hanem maga a harc.Az első részben nekem a Gwynt király nehezebb volt mint Artorias, vagy Manus.
Mondjuk abba se segített senki.Majd a harmadik részről is rakok fel valami harcos videót, ha gondolod leírod majd arról is a véleményed.
-
melega
őstag
Harmadik rész.
Abbys watcher elsőre mondjuk ott alig sebző íjász segített elvonni a figyelmét.Pontiff elsőre, Aldrich elsőre magamtól ps 5 a platform 10 estus flaska+7.
Most a Dancernél tartok.Mondjuk az első rész a kedvencem 68 óra volt a kiegészítővel, fel is raktam videót az utolsó bossfightról.
Ott a Four kingshez meg a dlc bossokhoz meg a kötelező 4 hez 20 estus flaskát csináltam+3.
Az első részben Artorias 10. ére lett meg 280 sebzésű fegyverekkel és pajzzsal.A kettős főellenség Dragon slayer+a társa volt nekem nehéz 10+0 estus flaskával és +7 es fegyverekkel 30. ára lett meg.
-
melega
őstag
Most kezdtem a harmadik részt a vízválasztóig jó könnyűnek tűnik az első kettőhöz képest.
-
melega
őstag
A szellemeket hogyan tudom sebezni a dark souls 2 2. dlcjében?
A csapások meg se kottyannak nekik.
Amúgy mivel NG +ban a bossok jóval agresszívabbak mint sima NG ben, sokkal több a piros sötét lélek.
Az Old Demon king ami könnyű odaáig iFrame meg ADP nélkül 10 szer végigmentem meg a Kohó démonig ami meg Basstile ura nehezebb mint sima NG ben hogy megtisztítsam a területet hogy lovag és teknősmentes legyen.Még végigviszem a játékot a dlckkel és soha többet belőle.
Az első és harmadik része nekem sokkal jobban fekszik.
-
melega
őstag
Ja a youtubon fent van.
-
be, persze, csak ezek szerint Black knight sworddel nem műxik!
Néztem egyetlen casternek való catalystom van (az arcátlanul jó tin catalyst, valami 145 sebzéssel, amikor dobta, idegbajt kaptam, akkor szarabb volt a kardom!) ami miatt még 3 pontot kéne staton fejleszteni, hogy használi is tudjam. ejj bakker, ez így nem oké... -
Valamit megint elbénázok. Csak elnyomtam 2 pontot hogy használhassam a pyro-t, mert felnyomtam +4ig mikor még nem is tudtam használni. Namost, kiválasztom, kezén meg is jelenik az "őrláng",
de mikor támadnék vele az nem megy. Elindul az animáció, de abba is marad, nem dobja el, sehogy se tudok vele támadni, se közelre se távolra.
-
MageRG
addikt
Ha szeretnéd kipróbálni, mindenképp. A DS1-ben a pyromancy ereje csak a felszerelésedtől függ (elsősorban hogy mennyire upradelted a kesztyűt).
Csak az erősebb cuccokhoz két slot kell, meg ugye hamar elfogy az az egy slot is. Azért pl. a nyálkák ellen jó ha van.
Update: ja, és a pyromancyt nem lehet parryzni. Mondjuk ez egy PvE játékban nem olyan fontos. -
Illetve warriornak érdemes rágyúrni hogy legyen 1 slotom pyromancy/varázslatokhoz? Gondolok itt az alap vackokra. Vagy fölösleges, netán pazarlás...
-
Nézem ezeket a boss soulokat. 2 unique fegyvert lenne érdemes készíteni velük (warriornak) a Greatshield of Artorias-t meg a Great Lord Greatsword-öt.
Érdemes ezekkel vesződni? Sokára reteksok soul meg ritka titanite kell hozzájuk, vagy elhasználjam és soulokat nyerjek belőlük? -
melega
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Sokan egyetértenek veled, ezért szerették jobban az első részét, illetve a hjároimban ezért téretek vissza az első rész elemei.
A másik az Elden ring azért év játéka esélyes mert a legtöbb játék amit kiadtak vagy jóval könnyebb, vagy sokkal egyszerűbb a játék felépítése.
Ilyen időket élünk.. -
melega
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Sokan addig megunták.
Sima New Gameba a Rohadást, Basstile urát, első próbálkozásra leöltem. A Kohó démont 5. re.
Jelenleg 8 ember elhasználtam offline a Rohadás megöléséhez NG+, Basstile ura sokkal agresszívabb lett+ 2 piros karakter is védte.
A Kohó démontr meg 30. ára első végigjátszásko levettem az élete több mint 32/3 át akkor lett nagyon agresszív, NG+ ban meg az 1/3 át se vettem le máris tüzes kjar4ddal csapkodott.
-
Bad Pritt
félisten
A maga idejében a DS1 volt számomra a legnehezebb, főleg a kieggel.
DS2 csak addig tűnt nehéznek, amíg meg nem értettük, hogy is működik a játék, utána optimális ADP stattal meg végtelen life gemmel egyszemélyes hadseregként darált le a játékos közösség mindent, már ha nem törölte addig a francba.
-
melega
őstag
Értem. Nektek melyik volt eddig a legnehezebb dark souls játék?
Nekem a DS 2 offline módban.
NG ben a Rohadást meg az utolsó vétkest simán megöltem.
NG+ ban meg nagyon megszenvedtem vele az utóbbi jóval agresszívabb volt mint alapjátékban és 2 piros karakter is bejött neki segíteni.
-
MageRG
addikt
A Dragon Tooth-nak eleve magasabb az alap sebzése és csak +5-ig lehet fejleszteni.
A fegyver kategóriától és a statjaidtól is függ mennyi lesz a sebzés.
Pl. a DS1-es Dragon Greatsword alapsebzése talán a legnagyobb az egész játékban, de semmivel nem skálázódik. Viszont ha már van annyi erőd ami kell hozzá egy fullosra fejlesztett Ultra GS ugyanakkorát vagy akár nagyobbat sebez. -
melega
őstag
Srácok lányok most NG+ ban +3 as sárkányfoggal nyomo és dupla annyit sebzek mint +10 es kalapáccsal!
-
melega
őstag
A DS2 Scholar of the first sinben hogyan kell egy fegyverből 500-600 as szintűt csinálni?
Az NG+ miatt kérdem.
-
melega
őstag
Srácok lányok new game plusba újrakezdtem a DS 2 őt, és egy végigjátszás a dlckkel és felejtem is a játékot.
Az 1 ,3 rész sokkal jobb mint ez.
Mi a véleményetek? -
melega
őstag
És MgRage
Émost toltam ki kezdtem újra new game plusba, és a Rothadásig eljutni sokkal nehezebb volt m8nt alapjátékban.sőt 9 embert el is használtam.
Van egy nehéz fegyverem ami 450 et sebez. Viszonz a könnyebbeket 250-270 nél nem tdtam tovább húzni.
A másik a 450 szintű fegyvernél karakterem nehezen mozog.
Hogyan tudom elérni hogy 600 as szintű legyen egy könnyű fegyver, vagy a karakterem könnyebben mozogjon 450 szntű fegyverrel?
-
_drk
addikt
Én rohadt sokat tanultam Souls like játékokból.
Az hagyján hogy matekozok és konkrétan projektet tervezek egy buildhez, meg tervezem, kiszámolom mit kellene.
Mellette angolul nézem a végigjátszást, wikit és redditet.
Tehát már többet tanulok mint iskolában
De pszihologiailag nagyon sokat fejleszt. Én alapjáraton inkább ideg beteg vagyok, sokáig ezért nem is mertem ezekhez nyúlni.
De ez a játék meg tanítja, hogy nyugodjál le a picsába!
Türelmet kell gyakorolni, megcsinálni a lehetetlent.
Először kihívást nyújt majd sikerélményt!
Rendesen érzek benne egy kis ön fejlesztést is.
Nagyon sok ilyen game kéne még! -
MageRG
addikt
iFrame = invincibility frame.
Azok az animációs "képkockák" amikor sebezhetetlen vagy.
Pl. amikor gurulsz, akkor nem azért nem sérülsz mert nem találnak el, hanem mert a hitbox akkor talál amikor éppen iframe-es animációs fázisban vagy.
A DS2-t asszem azért is utálják sokan mert az, hogy hány iframe-ed van a gurulás során nem attól függ, hogy fast/mid/fat rollban vagy, hanem egy külön stattól (ADP). -
melega
őstag
Ja hallod egy tanár bement a boltba ezeket bűntetném meg.
Az volt a baja hogy mikor megjelent a Witcher 3 csomó 20 on éves srác tolongott érte gondolom olyan agresszívak nem lettek mint egy 9 éves, meg nem keverték a valósággal a szülők leszarták hogy fél a játéktól meg nemszereti.
A másik fél hogy a DS 2 től mindenki csak agresszív lesz meg bekattan mi ezt nem szégyelljük. 14 éves gyereknek semmi baja nem lett tőle.
A régimódi tanárok szülők ilyenek.
Azt lesnének mennyi gyerek játszik vele nyugodtan. -
melega
őstag
Srácok mi az az iFramelés a DS 2 ben?
-
melega
őstag
Viszont a Dark souls 2 ben 30 órám van. Vendric védelmezőjét alig tudtam leölni ugyanolyan felhúzott fegyverekkel mint a DS 1 ben volt, keveset tudtam neki sebezni.
A fegyvereimet itt is csak 10 es szintig tudtam fejleszteni, verty large itemet nem találtam Titán töredékből kicsi, nagy, titándarab, titántábla és ennyi.
Például a Surge 2 nekem gyors, a DS lasabb azért szeretem jobban.
Mostanába rengeteget játszom. -
Tasunkó
őstag
Pinokkió, Dzsepettó mester... nekem se ez jutott eszembe , de elég japános hogy ezt hozták ki belőle. Kíváncsi leszek hogy fajult idáig a story
Másik igéretes, a minap láttam a Thymesia-t , de mindig kérdéses az a jelenség amikor a DS-ben szinte érzem hogy a tőr becsúszik a bordák közé, az ellenségnek ez a valós hatása olyan mint egy disznóvágás, bokáig a januári latyakban, míg a másik irány a gyakoribb az a Darksiders-szerű ilyen szétfoszlós ellen és akkor az már nem DS, hiába mondják ilyen ellenségre hogy soulslike játék, az más nem lesz az. -
MageRG
addikt
A Lies of P elvileg a Pinokkióra épít. Mivel ezen kívül alig tudunk valamit a sztoriról, ezért elég elhamarkodott lenne rávágni hogy BB-klón.
Soulslike-ból egyébként van egy rakás. Például: The Surge, Mortal Shell, Hellpoint.
Meg vannak ilyen 2D-s metroidvaniák, amik sokban mutatnak soulslike-elemeket. -
_drk
addikt
Amuletek vannak, ami ugyan az mint a gyűrű, de igen vehetsz fel olyat ami az ellen véd.
Meg vannak a craftolható itemek, amik még adhatnak védelmet.
De én mindet hanyagolom, egyedül a curse vagyis death az ami egyből halálos ügye, de az ellen is csak a szaladás segít.
Inkább ha bekapom őket, akkor megeszek egy semlegesítő itemet.
-
melega
őstag
Néztem egy soulslike játékot Lies of P Bloodborne másolat lesz.
Nekem 180 órám van az Elden ringbe a star ending és visszatöltéssel a normal ending 2 befejezéssel meglett.
Még tervezek egy végigjázszást aminek a végén minden elég, most a 2 fázisúakat megpróbálom segítség nélkül.
Nem tudtam hogy sacred itemmel erősíthető az estus flaska ami a Marika churchokbe található.
Egyébként az Elden ringben mivel állok ellen a mérgezésnek, vagy a tűznek?
Itt is gyűrű kell hozzájuk? -
_drk
addikt
Áhhh, szerintem kifogyhatatlan, főleg hogy alap fantasy az egész.
Most is tele rakták kis és nagy lovagokkal, akiknek egy pár speciális páncél kell, meg sárkányokkal és meg van a fele!
A másik felét kell kitölteni, amivel nem lesz gond ott. Beteg japánok! Elég megnézni egy Final Fantasyt. De most is hívták Martin papát, hogy terelje őket egy kicsit.
Ez az Elden Ring is igazából egy játéknak néha soknak is tűnik. 150 órám van benne első végigjátszásnál és nem unom!Viszont a Bloodborne-ből nyílt világot nem hiszem. Az Open World az max középkor, ahol vannak üresebb erdők, sztyeppék. Pár hatalmas vár és kastély és kész.
Modernebb korokban a várásokat nehéz összehozni, hogy legyen is értelme.
De ha lenne kettő, ami az egyre hajaz már vissza lépés lenne az Elden Ringhez képest szerintem. -
Bad Pritt
félisten
Ez is pl. egy olyan dolog, amit átemeltek az Elden Ringbe, csak kicsit okosabban, vagy inkább időtállóbban: ahelyett, hogy pvp boss lenne, a legerősebb pvp karakterek közül hármat npc-ként kell lenyomni egymásután. Ez így talán még nehezebb is az input reading meg az npc invaderek végtelen staminája miatt.

-
Bad Pritt
félisten
Miyazaki azt mondta sokszor (legalábbis az angol fordításban), hogy a lehető legnagyobb szabadságot akarja adni a játékosoknak, ez az Elden Ringgel maximálisan sikerült is, nem igazán jut eszembe ennél jobb sandbox játék a Minecrafton kívül.

Azt nem csodálom, hogy a DS2-t elengedted, egy gyenge játék. Lehet szeretni, nem szeretni, mint bármelyik másik From produktumot, de technikai értelemben egy CP2077 szintű hulladék a mai napig, csak nem volt körülötte akkora hype, így nem is bukott akkorát, olyan megoldásokkal, ami már a 2000-es évek elején is gázak lettek volna, annyi előnnyel, hogy legalább a framerate nagyjából stabil. Ez azért nagyon szomorú, mert voltak benne jó ötletek (amiket aztán nagyrészt átemeltek az ER-be) és a sztorija, világa talán jobb is, mint a másik két résznek.
Viszont az tök egyértelmű most már, hogy a From = Miyazaki. Az elmúlt másfél évtizedben bármibe kezdtek nélküle egy kalap szar lett, viszont az ő játékai mind top kategóriásak, szóval amíg marad náluk, addig nem lesz nagy probléma.

-
melega
őstag
A másik a Scolar of the first sinben most öltem meg a Rohadtat.
Egy nagyon könnyű boss fight, sőt a 4 főellent is tök könnyű volt leverni Freya, Basstlie ura, az Öreg sárkány király...Viszont míg a sok lovagon keresztűl verekedtem magam az Öreg sárkány királyig, meg Freyáig a pókig azt hittem sokszor lefejelem a monitort.
Nem tudtam mindig iFramelni és így nehéz volt azokig eljutni. Messze volt tőlük a bonfire nekem.Nekem még mindig az eslőpr észe a kedvencem, utána a harmadik, utána az Elden ring.
-
melega
őstag
Szerintem a From Software azz elden ringgel majdnem az összes puskaporát ellőtte.
Minden benne van ami egy nyiltvilágú dark souls játékban benne kell lennie.
Most éli fénykorát a From szerintem nem elden ring 2 kéne hanem egy Bloodborne játék olyan ötletes nyiltvilűágú környezetben mint az elden ring. -
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az a Pletyka, hogy mindig is Elden Ringet akartak, csak nem voltak meg a technológiai feltételek. Ügye From-ról beszélünk nem nagy nyugati stúdióról.
DS2-őt pont nem tudom, mert azt túl hamar feladtam, de azt nem is a fő csapat csinálta.
Egyelőre annyit látok, hogy az összes játékból vannak belőle elemek.De egy tovább fejlesztett játék kb pont így néz ki!
Nagy negatívot nem is tudok rá mondani, mert aminek működnie kell, az működik.
Az OW nagyon jól sült el szerintem. Nyílván bele lehet kötni ebbe-abba, de felesleges.
Én már most várom az Elden Ring 2-őt! Ha ezt még tovább fejlesztik, maga lesz a tökély! -
Bad Pritt
félisten
Amúgy az rohadt érdekes, hogy az Elden Ringnél csomó DS2-es sajátossághoz visszatértek, pedig a DS3-hoz kukázták őket. Rengeteg boss encounter hasonló elvet követ, visszatért a power stance, van life gemhez hasonló item, csak itt az fp-t növeli, a világ is hasonlóképpen szerteágazó módon épül fel, stb.
Mintha fejleszteni akartak volna mindent, ami a DS2-ben nem volt az igazi. -
_drk
addikt
Nem Ő csinálta. Ő Bloodborne-ozott ez idő alatt.
Én azt feladtam egy idő után.
Az a Hitbox meg mozgás kikészített! Meg nem úgy nehéz mint az 1 és 3. Valahogy nem állt össze nekem.
Néztem róla végigjátszás és nekem az is bőven elég volt. Abszolút nem bánom hogy az kiamaradt. 1-2 résznél néztem, hogy az is aki tudja mit csinál is szétszívja magát.
Meg amúgy a Design se tetszett! A karakterem egy idő után rohadt undorító lett. Meg az a fél hp-s bohóckodás is.... -
melega
őstag
Nekem a scolar of The first sin van meg ami nem más mint egy kibővített megnehezített Dark Souls, az egyik óriás helyén egy agresszív sárkány volt 2.
Elég lett volna nekem a sima DS 2 már mindegy.
PS 56 re se húzom be, a ps 4 és ps 5 ös változat Scolar of the first Sin és direkt nehezebbre csinálták mint az alapjátékot és DS 1 et, végigjátszom aztán törlés.Miyazaki tudja hogyan kell egy jó játékon nehezíteni
-
melega
őstag
Megnéztem interneten youtubon hogy 3 helyen hol találok subline done dustot ,és a magyarosított verzióba nem azt adta be a Scolar of The first sinbe.
Az egyik ott lett volna ahol a fogathajtó csontvázzal harcoltam, denem az volt ott.
Valami nem kerek a játékom működésével ésa nincs a gépemen vírus ellenőriztem.Így estus flaska +4 helyett estus flaska+1 van.
-
melega
őstag
Hát nekem az 1 a kedvencem.
A 3 at is szeretem, de ott a Dancertől és a Nameless king úgy lettek meg hogy vagy 100 szor nekik mentem 12+7 estus flaskából 0 lett és az összes emberem elfogyott mivel nincs szerver pcn
A 2 őbe tök könnyű volt az Old demon king ma egész nap játszottam.
Míg eljutottam oda a lovagokon keresztűl azt hittem vagy 6 szor lefejelem a monitort a jól felfejlesztett karddal és pajzzsal se volt könnyű odaáig eljutnom.
Jabba, a Meduza azok nagyon könnyűek voltak.Talán az egyetlen kihívást jelentő boss a vasművekben a Kohó démon.
-
Mans20
addikt
-
melega
őstag
Srácok gond van nálam a DS 2 vel DVDn vettem anno.
Anno csalással játszottam végig most beccsülettel csinálom mint a DS 1 et.
A gondom hogy a játék hamisan működik, mióta kiírtottam róla 6 vírust hiába telepítem újra a hajó amihez az óriásokon keresztül jutok el nem a helyén áll hanem egy szikla mellett. Nem lehet rá felmenni
A másik az npc katrakter aki a Dragonslayer és Lord of Basstile leölésekor jelenik meg nincs a helyén, vagy az mikor jelenik meg aki a szerkezetet csavarja el amire a gép azt írja a szerkezet nem mozdull.
Trainer nem volt Egész délutánokat játszottam. -
Hö-hö-hö, milyen igazam lett!
És tényleg nem lett könnyebb.
Amúgy azt vettem észre, hogy konzolon tök más. A hidra elleni harcban egy lvl25 srác nyomta, őt, ha eltalálta egy vízgolyó, 25% ment le az életéből. Engem 2 megölt, de úgy, hogy lvl48 szintű vagyok jobb cuccokkal. WTF???
A másik, hogy a PC verzióban (legalábbis nekem nem sikerül) nem tudok sprintelni. Amikor staminából megy a futás. Nekem ilyen opció nincs (?). nulla felszereléssel se, meztelenül. Ugrás dettó. Az se megy, nem is ment eddig soha.
Sejtettem, hogy lesz ilyen Tomb Raider féle szívatás is: Sen's Fortress-ben lengő pengék közt hídon át, közben lőnek. Vajh, mi lesz még?
-
Időközben felhúztam a dex-et, így már használhatom a Black knight sword-öt +3 szinten. Hogy aztán a köv. pályákon ugyanolyan zsenge legyek. Azért most dobott pár jó gyűrűt, sajnos csak 2 lehet, de majd variálom.
YT nélkül a fél életed kéne hogy offline rájöjj dolgokra. Vagy egy egész is kevés lenne. Pl. darkrootban titkos fal mögé tenni a bonfire-t az nem fasza. Meg a dragonfly se akart nekem leszállni, mondom így melee-vel izgalmas nézni és meghalni! Aztán az idézőjel meg a lépcső alatt bokrok mögött. Ühüm. -
melega
őstag
Amúgy a Ds 1 et és hármat azért szeretem jobban mint a 2 őt mert dinamikusabb, és szerintem könnyebbek.
Az Elden ringet is mivel ha valami nem megy/ment tök más irányba mehettem/mehetek karaktert fejleszteni.
Itt az üldözőhöz summonolni kellett.
Meg nagyon nehezen indul be a játék. -
-
melega
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen, de ahogy tapasztalom a DS 1 volt a legkönnyebb.
A very large embertr nem találtam meg így is meglett Artorias, Manus, és Gwynt.
A másik kérdésem a DS 2 őt magyar felirattal játszom.
Ott estus töredék kell estuis flaska növeléséhez.
Viszont kérdésem lenne a Dark souls 2 ben az estus flaska plusszolásához mi kell?
Vastagon kiemelt kérdésre fontos lenne a válasz. -
-
Bad Pritt
félisten
Nekem az alap DS3-ban magasan a Dragonslayer Armour meg a két herceg volt a legnehezebb. Előbbit magam sem értem, miért, mert q többi nagyot csapó boss simán ment, utóbbinál a kamerakezelést nem tudtam megszokni.
Viszont a Nameless King egy feeling, minden benne van, amitől nehéz és jó egy boss.
-
melega
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Te ez a boss, és az Abbys Watcher és Dancer az alapjátékban nagyon sokadjára lett meg.
12+7 esus flaska és hosszú élet és endurance csíkkal 3 mm életem maradt 0 estus flaska.A többi boss nem vészes.
Az első magamtól végigjátszott souls játékom Demon souls remake, aztán Dark souls 3, most az egyen a sor, utána a DS 2 jön.
Utána a Nioh 2 őt próbálom meg, de szerintem az nehezebb mint a DS széria, ha abba se hívok be segítséget.
-
melega
őstag
Jártam a Four kingset is kinyírtam
Four kings halott 3. ára, Crysal cave boss halott, Nito halott, a 4. ezüstrófeás boss halott.
Gwynthez nem akarok bemenni amíg Manus dlc bosst le nem ölöm most rajta a sor.
Ķérdésem titan slab van nálam.
Titan chunk, Titan twins, blue, green red titan slubok és titan chunkok vannak nálam.Mivel fejlesszem tovább a fegyverem 260 asról és a baltát 280 asról és melyik kovácsnál?
Anor Londo?Köszi a választ.
-
melega
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
20 estus falskám van és level 78
Vitality 33
Endrance 38
Estus falska 20+3
Fegyverek zveihander+10 260
Greataxe+10 260
Pajzs
Black iron greatshield+6
Amúgy most wolf ringgel fogom megpróbálni úgy egyszerűbb.Mellesleg ps 5 ön játszom és nem lépett be npc online segítség, de nem is akartam.
-
Bad Pritt
félisten
Másnak is nagy mumus minden varázslós labirintus helyszín?
DS1-ben a Duke'a Archive előtt elég sima volt a játék, de ott rendesen megszenevdtem, most DS3-ban háromszor haltam összesen (abból kettő a Firelink Shrine torony ugrálós része), 0 lelket veszítettem, majd a Lothric kastélytól kezdve estem-keltem és már 5 szintnyi lelket buktam a Grand Archive-ban.
Valamiért nagyon nem mennek ezek a helyszínek... -
Tasunkó
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Társasjáték topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Warhammer 40.000
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

de mikor támadnék vele az nem megy. Elindul az animáció, de abba is marad, nem dobja el, sehogy se tudok vele támadni, se közelre se távolra.
Másik igéretes, a minap láttam a Thymesia-t , de mindig kérdéses az a jelenség amikor a DS-ben szinte érzem hogy a tőr becsúszik a bordák közé, az ellenségnek ez a valós hatása olyan mint egy disznóvágás, bokáig a januári latyakban, míg a másik irány a gyakoribb az a Darksiders-szerű ilyen szétfoszlós ellen és akkor az már nem DS, hiába mondják ilyen ellenségre hogy soulslike játék, az más nem lesz az.