- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2653 üzenetére
Akkor Dexes karaktert csináltál? Én azzal vittem végig először! A legnehezebb, de a legnagyobb játékélményt adta számomra. Csak Dexre, staminára és életerőre raktam, illetve pár pontot Str-re (valamelyik fegyver miatt, már nem emlékszem pontosan). Staminát érdemes feltolni, hogy legalább öt ütést be tudj vinni egymás után, és még maradjon egy pici hogy el tudj ugrani... Legalábbis nekem ez bevált. Ja, és érdemes felhúzni egy íjat! Sok helyen rengeteget segít. Van pár boss, amit meg lehet vele ölni egyszerűen...
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Háztartási gépek
- Politika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Suzuki topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Last Epoch
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- Lenovo Legion go
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest