- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
swacsa
csendes tag
Megoldottam a problémát, tudom mindenkinek ajánlani az mpeg-vcr progit. Nagyon gagyinak tűnik, de működik:
"Állj be az aktuális videóban arra a helyre, ahová be akarod illeszteni a következőt - tehát a végére (End) -, és az Insert funkcióval (B) tedd be az új szegmenst. Igaz, a file-szelektor csak képfájlokat ajánl föl, de állítsd át összes file-ra, és akkor kiválaszthatsz MPEG videót is. Aztán, ha összes videót összevágtad, szokás szerint Save-vel (Z) mentheted a kész videót." -
bebean
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #3 üzenetére
file01.mpg, file02.mpg stb - a lenyeg hogy tudja a progi, hogy mik következnek egymas utan. ramesz az első filera & File menü-Fileegyesítés.
ha kesz, kiirja h. CRC nincs meg, az nem erdekes, a file .out kiterjesztesü lesz...
[Szerkesztve] -
bebean
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #1 üzenetére
total commander, de be kell szamozni stb.
vagy easy video jointer, vagy peck's power j. (ez avihoz) stb.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
Szóval, nemtom kinek mennyire egyértelmű, de az lenne akérdésem, hogy azt melyik prgorammal tudom elérni, hogy ha van Xdb mpg fájlom, és azokat egyesíteni szeretném, akkor abból összeáljon 1.
Szóval ha van sok kis videóm, amiből egy nagyot akarok akkor azt mivel?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest