Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
swacsa
csendes tag
Megoldottam a problémát, tudom mindenkinek ajánlani az mpeg-vcr progit. Nagyon gagyinak tűnik, de működik:
"Állj be az aktuális videóban arra a helyre, ahová be akarod illeszteni a következőt - tehát a végére (End) -, és az Insert funkcióval (B) tedd be az új szegmenst. Igaz, a file-szelektor csak képfájlokat ajánl föl, de állítsd át összes file-ra, és akkor kiválaszthatsz MPEG videót is. Aztán, ha összes videót összevágtad, szokás szerint Save-vel (Z) mentheted a kész videót." -
bebean
aktív tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
file01.mpg, file02.mpg stb - a lenyeg hogy tudja a progi, hogy mik következnek egymas utan. ramesz az első filera & File menü-Fileegyesítés.
ha kesz, kiirja h. CRC nincs meg, az nem erdekes, a file .out kiterjesztesü lesz...
[Szerkesztve] -
bebean
aktív tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
total commander, de be kell szamozni stb.
vagy easy video jointer, vagy peck's power j. (ez avihoz) stb.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Papa-Georgo
senior tag
Szóval, nemtom kinek mennyire egyértelmű, de az lenne akérdésem, hogy azt melyik prgorammal tudom elérni, hogy ha van Xdb mpg fájlom, és azokat egyesíteni szeretném, akkor abból összeáljon 1.
Szóval ha van sok kis videóm, amiből egy nagyot akarok akkor azt mivel?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi