- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
Ezt a topicot elsősorban kíváncsiságból/okulásképpen nyitom.
Történt egy hónapja, hogy telefonon megkerestek az egyik hvcs szülei, hogy blabla monitort vennének a hvcs-nek ajándékba, 30 rongy lenne rá, jó-e. Nagyon nem tudtam mit mondani (pedig a keresőt is használtam ;] ) a Daewoo-t annyira nem ismertem, meg már félig eldöntött volt a kérdés (akkor minek hívtak?). Szóval a 17 col Daewoo (pontos típust sajnos nem tudok) 30.000.- Ft volt olyasféle akcióval megspékelve, hogy régi monitorát beszámítjuk blabla (érdekes módon a régi monitort nem kellett bevinni hozzájuk). Aztán a kipróbálásnál már jelen voltam. A monitor iszonyú pumpálási effekteket generált + ha a menüje kinnt volt az alatta lévő kép úgy remegett, hogy semmit nem lehetett látni. Ami ennél is feltűnőbb volt, hogy a kép bal szélétől egy centire egy fekete csík volt látható, pont úgy mint amikor nagyon kitolod a képet balra. Erre már ugrottak és másnap visszacserélték (kisebbb veszekedés árán, mert a boltban nem volt hajlandó produkálni a hibát) a monitort egy másik ugyanolyanra. A másiknak a kép két széle fennt iszonyúan remeg (vagyis nem egyenes) de ezt már nem akartam említeni, nehogy a fejembe húzzák a moniitort ;] Hvcs meg nem vette észre. Nagy örvendezés és kale vala egy hónapig, aztán most meg hallom a hírt, hogy a monitor visszadta lelkét a teremtőnek. Vagyis se kép se hang, egy hét szervíz.
Nos, ezután Daewoo = trash, vagy csak rossz széria ?
Aktív témák
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix XG27ACS 1440p Monitor 180Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest