Aktív témák

• Warlock_42

senior tag

Ezt a topicot elsősorban kíváncsiságból/okulásképpen nyitom.

Történt egy hónapja, hogy telefonon megkerestek az egyik hvcs szülei, hogy blabla monitort vennének a hvcs-nek ajándékba, 30 rongy lenne rá, jó-e. Nagyon nem tudtam mit mondani (pedig a keresőt is használtam ;] ) a Daewoo-t annyira nem ismertem, meg már félig eldöntött volt a kérdés (akkor minek hívtak?). Szóval a 17 col Daewoo (pontos típust sajnos nem tudok) 30.000.- Ft volt olyasféle akcióval megspékelve, hogy régi monitorát beszámítjuk blabla (érdekes módon a régi monitort nem kellett bevinni hozzájuk). Aztán a kipróbálásnál már jelen voltam. A monitor iszonyú pumpálási effekteket generált + ha a menüje kinnt volt az alatta lévő kép úgy remegett, hogy semmit nem lehetett látni. Ami ennél is feltűnőbb volt, hogy a kép bal szélétől egy centire egy fekete csík volt látható, pont úgy mint amikor nagyon kitolod a képet balra. Erre már ugrottak és másnap visszacserélték (kisebbb veszekedés árán, mert a boltban nem volt hajlandó produkálni a hibát) a monitort egy másik ugyanolyanra. A másiknak a kép két széle fennt iszonyúan remeg (vagyis nem egyenes) de ezt már nem akartam említeni, nehogy a fejembe húzzák a moniitort ;] Hvcs meg nem vette észre. Nagy örvendezés és kale vala egy hónapig, aztán most meg hallom a hírt, hogy a monitor visszadta lelkét a teremtőnek. Vagyis se kép se hang, egy hét szervíz.

Nos, ezután Daewoo = trash, vagy csak rossz széria ?

Aktív témák