- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Aktív témák
-
dedix
tag
Tortent egy furcsasag. Mikor itthon bedugtam a router tapjat, se kep, se hang nem volt, a ledek sem vilagitottak. Radugtam egy masik egyseget a tapra, szinten. Most egy masik taprol megy. Tehat meghalt a tapja. A furcsasag az, hogy amikor elhoztam meg a tapnak (latszolag) semmi baja sem volt. Esetleg ez okozhatta a problemat? Marmint, hogy haldoklott mar es emiatt nem ment a net.
Neha itt is eldobalja a kapcsolatot idonkent es csak vagy aramtalanitasra, vagy resetelesre ter magahoz. Valamint iszonyatosan melegszik, pontosabban forrosodik, alig lehet a tetejen tartani a kezet...
-
dedix
tag
Segitseget kernek.
Adott egy D-LINK DSL-321B modem, a T-home, valamint egy TP-LINK TL-WR642G router.
A gondom, hogy nem megy a net, belso halozat ok, de a net nem. Elhoztam a sractol a routert es kabelnettel (fibernet) tokeletesen megy.
Bridge modban nem probaltam a modemet. Ennyi lenne?
DHCP-vel jatszottam, modemen ki, routeren be, etc.
IP cimek nem egyeznek (modem 192.168.1.1, router: 192.168.2.1)
Ki osszon, mellyiknel allitsam be a PPPoE adatokat?
A routerben Dynamic IP-vel magahoz terni tunt, de megsem volt net...
Please help!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest