Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
A DIGI elvitte a ZTE routeremet, mert lemondtam a vez. telefont. 2 napja vettem egy D-Link DIR 842-es dual bandes routert a DIGI 1000 nethez. Konfiguráltam, vezetékes net nagyon gyors és stabil, a wifi sebessége elfogadható, azonban néha-néha (van amikor egymás után 3-4 alkalommal, van amikor hosszú órákig egyszer sem) eldobja a wifit, majd pár másodperc után magától csatlakozik, tegnap olyan üzeneteket írt ki, hogy "változást érzékeltünk a hálózatban", előfordul, hogy magától nem csatlakozik újra, ilyenkor nekem kell.
Azzal a filléres Digis ZTE routerrel 3 évig nem volt ilyen gondom.
A beállításokban beállítottam a 12-es csatornát, mert az tök üres (társasház), és only n-re állítottam, de néha így is eldobja. Csak a 2,4 Ghz-et használó laptopomon van ilyen gondom (Lenovo Thinkpad T410 némi tuninggal), az Iphonok stabilak az 5 Ghz-en.
Azt szeretném kérdezni, hogy:
1. Vigyem vissza az edigitálba a routert és cseréljem másikra ? Ha igen, melyikre?
Asus RT-AC51U AC750, 12.000 Ft, Asus RT-AC1200G Plus, 26.000 Ft, D-Link DIR-850L AC1200, 17.000 Ft, TP-Link Archer C2 AC750, 14.000 Ft.2. Vegyek a laptoba egy TP-LINK Archer T4U AC1200 wifiUSB adaptert és használjam 5 Ghz-en ?
3. Beállítás gondom van.
Köszönöm az esetleges válaszokat, és elnézést ha hülyeségeket kérdezek
Új hozzászólás Aktív témák
- Blabok nyakrögzítő M méret
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest