Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• peti1106

csendes tag

Sziasztok!

Már több mint 1 éve használom ezt a típusú routert hiba nélkül, de az utóbbi héten valamiért random dobálja le a WiFi eszközöket a router, viszont kábelen az asztali pedig tökéletesen működik.

Digi 1000-es netem van, és azért lett beiktatva a router, mert a Digis modem (ZTE F668) nagy kupac sz@r és kábelesen lefoglalja a teljes sávszélességet és a WiFi-s eszközökön nem volt egyáltalán net. WiFi ki lett lőve, így nem zavarja a routert ebben. Ezt csak mellékesen írtam...

Kicsit dühítő, mert munkára laptopot használok én és a párom is és folyamatosnak tűnik az internet kapcsolat, de nem az. Mert pl. amikor távoli asztalal dolgozok, gyakran lefagy és megáll a kép. Nem indul újra magától, csak ha kilövöm és újra belépek. Ma ezt kb. 20x eljátszotta, dühítő.
    Telefonon rosszabb a helyzet, ott 30-40 mpercre elmegy teljesen, majd nagy nehezen visszacsatlakozik. (A telefonomnak nincs semmi baja: OnePlus 7 Pro, Android 11)

Mit javasoltok? Firmware update? Esetleg más beállítás gondja lehet?

Router adatai:
    Model Name: DIR-842
    Hardware Version: B1
    Firmware External Version: V2.02
    Firmware Internal Version: V2.02b01
    Date: 2016/06/14
    Checksum: 0x62152795
    Firmware Query: http://wrpd.dlink.com/router/firmware/query.aspx?model=DIR-842_Bx_Default_FW_0202_409bcd4370de
    WLAN Driver: 1.6, , 2013-02-21
    Factory Default: 0

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés