Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
biturbox
csendes tag
Sziasztok!
Ez a NET egy agyrém!!! De inkább a router csinálja a galibát! Felraktam tegnap este az újabb 2.07 -es firmware-t és a laptop ma délelőtt tökéletesen működött, meg a gépem is...
Délután hazaérve viszont már nem volt NET már az asztali gépen sem, még most sem sincs, tehát hosszú órákig, holott az összes LED világított mindkét cuccon. Az előbb elfutott a méreg és kihúztam a kábelt a routerből és beledugtam direkt a modembe, és azonnal lett NET!!!
Ez azt jelenti, hogy Modem szuper!!!
( Amúgy amikor nem csatlakozott a routerrel, MSN-nél írta a szokásos szöveget, hogy a kiszolgálónév, jelszó miatt nem csatlakozik az IP-hez, meg port hibát is jelzett; de hát senki sem bütykölt bele; és a reset-ek sem segítettek. Ez mire utal? A jelszót újra be akartam írni, de nem engedte, azt írta ki, hogy: no change )Most akkor mi van? Délelőtt még jó a router, délutánra meg estére bedöglik?
Mit csináljak vigyem vissza? Mert már nagyon beleuntunk! A Media Marktba vettem..... két hónapos....
Aktív témák
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest