- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
Aktív témák
-
artiny
őstag
most megint elkezdte csinalni....nem tud felkapcsolodni rendesen a routerre........ezt akkor kezdte el mikor a tesom felkapcsolta a gepet..a routereset ekkor a wifis megalllt.........lehet ez vagy csak veretlenul.............de a mac adress ugyan az mert egy hete akartam mac szurot tenni a routerre...es en roszul allithattam be a wifis gep mac jat adtam meg es az allow ra mentem ezutan mar csak a wifis gepen ment a net....ekkor atirtam a network connection ben a networkaddres t.......igy a mac cimet atirtam a wifis re igy feltudtam meni ot a netre h kikapcsoljam a szurot..........de mostanaban nem tudok felmenni a gepre ugyan az a mac address van mind ket gepen a ipconfig/all nal a cmd-ben....de a routernel a beallitasoknal mar mas van........lehet ezert nem enged fel a netre a wifin keresztul......este csinaltam egy mac clont mert olvastam itt h ha upc chellod van akkor ezt kell ......
lehet a mac miatt csinalja ........probaltam egy youtubos video szerint a regedit aztan .....networkaddres nal egy kitalalt ra atirni....restartaltam de megneztem a ipconfigot de nem valtozott semmi......es mar nem jon ki a network connection az h network addres ahogy a routeres gepen ezert ott nem tudom atirni a wifisen
segitsen valki.........a kepek alapjan mi a rosz .....mert en nem ertek hozza
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Subaru topik
- Formula-1
- Assetto Corsa EVO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Spórolós topik
- Renault, Dacia topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest