Új hozzászólás Aktív témák

• Jinxb1rd

addikt

170 órával sikerült lezárni a játékot, The Sun befejezéssel. Johnnyval nagyon jóba lettem a végére, szóval adta magát a dolog. Úgy döntöttem, hogy a többi befejezést csak akkor csinálom meg, ha mégegyszer végigvittem a játékot. :) Sajnos Panam elképesztő idegesítő karakter és a végét is elrontja számomra, kár volt jóba lenni vele.

Maga a játék példaértékű, ahol végre nem azt éreztem, hogy egy sínpályán megy a karakterünk, a világ él, van annyira hatalmas és összetett a térkép, hogy ne akarjam felfedezni minden négyzetcentijét, hanem csak éljek benne.
    Nagyon jól tették, hogy beraktak egy rendes színészt társunknak a játékba, Kenau sokat hozzáadott, jók voltak a kölcsönös csesztetések, illetve a filozófiai társalgások, viták is.
    Olyan bugokkal találkoztam, amik simán benne szoktak lenni más játékokban is, de engem ezek nem zavartak és nem is voltak olyan gyakoriak és kritikusak se, ahogy egyesek világgá bömbölik. Őszintén szólva én inkább azon csodálkozom, hogy ahhoz képest, hogy mennyivel több minden elemében a játék más fpseknél, ahhoz képest kevés a bug.

Az összes mellék küldi, körzeti küldetés és rendőrségi scanner balhé meg lett csinálva. (Full képtelenség hogy 80 óra alatt ezt mindet letolja valaki normálisan játszva.)

We are only Stardust...

Új hozzászólás Aktív témák