Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pictigjis

Topikgazda

válasz ACE- #8577 üzenetére

vettunk repjegyet, aztan gbit-eltem is (asszony uk kartyajaval). a curve nem terhelte be az eredeti kartyara, lejart a zarolasi ido. az uj kartyan se jott terheles sokaig, szinten lejart a zarolas. utolag nyilvan lattak, hogy minuszban vannak, ezert x idovel kesobb jott a potterheles, csak valoszinuleg nem az eredeti mcc-vel, hanem az altalanos 8999-cel. az erste nem mutatja az mcc-ket, de mivel 4 helyett 1 szazalek jott, csak ez tortenhetett. es azert vagyok ennyire biztos ebben, mert a manualis gbit ugyanezzel a hibaval jar: ha a support csinalja, nem megy az mcc tovabbitas, ezert nem volt ez igazabol sose opcio nekem, es ezert varom mar nagyon a magyar bines kartyak javitasat. manualis gbit-eket csak vividre kertem, ahol ugyis csak a kereskedo neve szamit

szerk: es sajnos tenyleg ez tortent, most jott meg az erste valasza. mivel korabban beleirtak a feltetelekbe, hogy curve-n keresztuli mcc-hibakat leszarjak, nem is lesz kompenzacio

Nyilvántartásunk szerint a xxx számú kártyával végzett 100.966 Ft összegű, VILNIUS CRV RYANAIR vásárláshoz tartozó MCC kód 8999, tehát nem tartozik a kiemelt kategóriába, így csak 1% Erste Forint jóváírást biztosítottunk. Az Erste Bank nem vállal felelősségét a kereskedelmi kategória kód besorolásának helyességért, amennyiben a Vásárlás nem közvetlenül az Erste Max Hitelkártyával történik (pl. Curve-n keresztül végrehajtott tranzakciók).

Új hozzászólás Aktív témák