Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
yerico
senior tag
Kuvaitnál a Missouri csatahajó volt (Iowa osztály). Ez az egyetlen egy csatahajó, ami még rendszerben áll, bár legtöbbször lekonzerválva. Koreában kicsit kilődözte magát, aztán lekonzerválták. Vietnami háborúban reaktiválták, újra lövöldözött kicsit, felújították, kapott Tomahawkokat, majd megint lekonzerválták. Kuvaitnál megint előszedték, ott is kicsit lődözgetett, az első Tomahawkot róla indították asszem., és asszem, most már végleg kivonták, elvégre 1944-ben bocsátották vízre.
ja, közben kicsit szerepelt az Úszó erődben is. Meg Cher egyik videoklippjében. -
TheVeryGuest
senior tag
Azé' írtam mer' tetszett. Elképzeltem magam előtt a jelenetet:
Matróz: Uram, unatkozunk, mit csináljunk?
Kapitány: Felfókáztátok már a fedélzetet?
Matróz: Igen, Uram!
Kapitány: Akkor fókázzátok fel megint!
Matróz: Igen, Uram! És utána, Uram?
Kapitány: Tudja a ross'eb, hol vagyunk egyáltalán?
Matróz: Öööö, valami Kuwaitnál!
Kapitány: Várjá' megnézem, itten a könyveben! K... Kazahsztán... Kuwait... ezaz, lőhetünk rá. Na, akkor délután ágyúzgassatok egy kicsit, engem meg hagyjatok játszani itt a kádban a gumikacsámmal! Értve vagyok?
Matróz: Igen, uram! Értettem, Uram! Délután, Uram! Lövöm, Uram! Szúrom, Uram! Robbantom, Uram!
Kapitány: Jó va'mmá! Ereggyé innen, haggyá' pnacsolni! De előbb még add ide azt szappant!
Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Apple MacBook Pro M1 13" 2020 8GB RAM 512GB SSD - gyári doboz + összes gyári tartozék, megkímélt
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB JETBLACK
- PlayStation 5 Fat lemezes változat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.25
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest