Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Tegyük hozzá, hogy a Bootstrap használata mellett is sokszor szükség van az alapok ismeretére, én is szoktam media query-ket írni, ennek ellenére használom a BS-t. Végül is pont annyi az értelme a BS-nek, amit te is írtál: nem kell újra feltalálni a kereket, ergo megkönnyíti az ember dolgát, időt szakíthat más, esetlegesen hasznosabb / szükségesebb dolgokra.
-
törölt tag
válasz
BTminishop
üzenetére
Szia!
Én javasolnám neked a Bootstrap alkalmazását! Nagyon hasznos tud lenni, baromira megkönnyíti a dolgodat!
Itt megtalálod!Ha kérdésed van, írj privát üzenetet bátran!

-
törölt tag
Sziasztok!
Épp egy webshopot készítek a 0-ról Ruby nyelven (Ruby on Rails), egyetemi házi feladatnak.
Tudnátok linkelni jól kinéző layout-okat, amiket viszonylag egyszerű oldalakhoz lehet használni és könnyű módosítani?Jó színösszeállításra ötletek?
Hogyan lehet elérni egy weboldalnál, hogy ne legyen annyira "szögletes", fel se tűnjön szinte, hogy már a lábrészt nézed a középső résztől lefelé. Ne legyen annyira éles a kontraszt, ha értitek mire gondolok.Köszi előre is!

Ui.: webfejlesztéssel kapcsolatos blogokat is linkelhettek, ha ismertek ilyeneket!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Hogyan lehet elérni egy weboldalnál, hogy ne legyen annyira "szögletes", fel se tűnjön szinte, hogy már a lábrészt nézed a középső résztől lefelé. Ne legyen annyira éles a kontraszt, ha értitek mire gondolok.