Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
nem egeszen ertem, hogy mit akarsz, de megprobalom kitalalni.
Tehat egy oldalhoz tobb css, ezek kozott lehet valtani. A gombok hattere ha fole viszed az egeret megvaltozhat, de attol fuggoen kell valtozni, hogy melyik ''css-ben'' vagy. Ha ez a problemad, akkor en az jsben a kovetkezokeppen oldanam meg. Nem a teljes filenevet adnam meg, hanem a filenevek csak egy karakterben kulonboznenek, es ezt a karaktert valtana a js.
Ha teljesen masrol szolt a kerdes, akkor nemertettem, bocsi
-
shev7
veterán
válasz
vakondka
üzenetére
az elozo valtozatodban kivettem a style=''height: 178px;'' -et az elsobol, es nem volt ranyulas. De ez a masodik valtozat tenyleg furan nez ki, ebed utan ranezek meg, de sztem faster hamarabb megtalalja a hibat, hiba, a nev kotelez

mod: es ha a kep magassag + 20px-et nem heightnek, hanem min-heightnek allitod be?
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
''Ez pontosan mi miatt kell? Ha egy div-nek nem adsz meg magasságot, akkor nyúlni fog függőlegesen, ha szükséges.'' Pont ezt akartam en is tanacsolni, csak elment a netkapcsolatom.
Viszont a min/max height-rol meg nem hallottam, pedig multkor pont erre lett volna szuksegem, koszi
-
shev7
veterán
válasz
vakondka
üzenetére
volt mar errol szo vlamelyik topicban. A gond a css szabvannyal van. Elvileg a css szabvany nem tamogat olyat, hogy megnyujtsa egy div meretet, ha a tartalom nem fer bele, az ie megis megteszi. Lehet eldonteni, hogy megint az ie a hibas, mert nem tartja be a szabvanyt, vagy a szabvanybol hianyzik egy egyebkent hasznos funkcio.
MOD: de ha a magassag ugyis adatbazisbol jon, nem lehetne, olyan magassag erteket beallitani adatbazisban, hogy ne csusszanak ossze a dolgok?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest