- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
sztem ez összeollózott kód lesz...
Kuvik: ha már mindenképp több böngészőre akarsz fejleszteni, kezdd a firefox-szal vagy mozillával, mert egyelőre azok követik legjobban a szabványokat. aztán amit az IE nem szeret benne, az meg lehet csinálni utána is.
float: center --> ilyen nem létezik, floatnak 3 értéke lehet, left, right vagy none;
ja, és a div-eket illik ám lezárni
vancha2: uw-ra egyszerű framekillert csinálni -
cidalain
veterán
ez azért van, mert amikor írod az űrlapot, akkor Entert nyomva egyből el is küldi. tehát ha aktív az űrlap akkor egyből aktiválódik is a submit gombja. és olyan kijelölt lesz, hogy egy kicsit vastagabb lesz a kerete.
utálatos dolog, de windowsos problem. nekem még nem sikerült eltöntetni. igaz nem is zavart, és nem is nagyon akartam eltüntetni (5 percet szántam rá azalat nem találtam css-es megoldást.)
persze ha nem alap gombot hagysza akkor asszem egyből jó lesz ha jól emlékszem. de ahhoz border kell levenni 1px solid-ra. de akkor meg hülyén néz ki a gomb, mert nincs 3D hatás -
Tippcsi10
tag
hy
kipróbáltam a padding-left-et.... most IE-nél jó (ezt már én is próbáltam előtte), csak ugye FF-nél meg a padding megnöveli a div méretét és igy nagyobb lesz mint kéne
szóval külön-külön működnek csak egyszerre nem akarja azt csinálni amit szeretnék
de azért köszi a választ -
RedAnt
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest