Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Viszamenőleges kompatibilitás szempontból a következő a helyzet, nagyon leegyszerűsítve:
A legrosszabb a grid, utána a flexbox, majd az inline-block végül a float - clear, illtve legutolsóként a table-layout. Nem véletlen, hogy a css frameworkok, mint pl. a bootstrap, float-okat használ a layout-grid rendszer lérehozásához. Persze kényelmi szempontból a grid a legjobb, meg a flexbox, utána a többi, és kábé a végén a layout table és a float. -
Zedz
addikt
Őszintén szólva még nem használtam ezt a megoldást, de a cikk alján a browser support szerint ezt csak az újabb böngészők fogják szeretni.

A front-endes kérdésedre csak részben tudok válaszolni, én is csak egy lelkes kezdő vagyok ilyen téren. Szerintem próbáld meg minél mélyebben elsajátítani a JS tudásod. Lehet, hogy csökken a jQuery népszerűsége, azonban olyan álláshirdetést még nem láttam, ahol ne kérték volna. Tudnod kell reszponzív megjelenést csinálnod, illetve törekedned kell arra, hogy minden böngészőben megfelelően jelenjen meg az oldal. Ezek mellett persze nem árt ha konyítasz valamit a szerver oldalhoz is!

Persze maga a front-end ennél egy bonyolultabb és több rétűbb dolog, de nem akarok sok sületlenséget összehordani itt!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ+Hiányos Trust Gaming GXT 980 Redex Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- DJI OSMO MOBILE 7p gimbal kiváló állapotban eladó
- ÚJ Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse (Storm Grey) Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:12.00 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ÚJ HP 430 Multi-Device Wireless Mouse Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest