Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr. Y

őstag

Üdvözletem!

Tudvalevő, hogy megannyi módon lehet egy adott elem stílusbeállításait módosítani. Lehet pureCSS-el @media-t alkalmazni különböző felbontásokhoz, JS-el az adott elemre vonatkozóan valamit mókolni, de lehet class-t hozzáadni, elvenni és cserélni is, szintén JS segítségével.

Azonban sajnos ezek egyike sem alkalmas arra, amit szeretnék.
    Van ugyanis több CSS fájl, ami el van mentve külön és ezek a program elején importálásra kerülnek. Ha egy adott név szerepel több fájlban is, a böngésző a legutóbbi betöltött állapotot fogja megjeleníteni.
    Amire nekem szükségem lenne, hogy egy (akár JS) paranccsal lehessen módosítani 1-1 adott elemre ezt.

Értem ezalatt, hogy pl div.sample megtalálható az 1-es és 2-es importált dokumentumban, míg div.another megtalálható a 2-es és 3-as dokumentumban. Természetesen különböző értékekkel.
    Látható, hogy div.sample a 2-es dokumentum alapján lesz beállítva, míg div.another a 3-as alapján. Ez, a program betöltésekor jó is, ennek így kell lennie, ezért ilyen. Viszont van egy opció, ahol felhasználó kérésére a div.sample-t át kellene állítani az 1-es dokumentum szerinti beállításokra, míg minden más elem, amely szintén megtalálható mindkettőben, változatlan marad.

Gondoltam esetleg arra, hogy az import-okat ellátom egyedi azonosítókkal, azt leteszteltem, hogy a JS eléri és tudja módosítani / szerkeszteni ezeket, de nem ez volna a cél.

Kérdés az, hogy az itt leírt óhaj megoldható-e egyáltalán?

Előre is köszönöm az útbaigazítást!

Új hozzászólás Aktív témák