- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Sziasztok! Webprogramozói kurzusra járok Németországba, és az elején az első hétbe már le kell adni egy komplett projektrevalót. Én ezt az oldalt készítgetem, lényeg, hogy minden egyszerű kezdeti 'tag" (szöveg,kép,videó,form..) szépen megformázva legyen rajta.
Valaki közületek, 5-10 percet szánna nekem arra, hogy az oldalt struktúraügyileg megvizsgálja valamely inspektorral? Nem tudom, hogy mennyire szép avagy "randa" a honlap mögött álló kódom.
Szívesen fogadom a kritikát, hasznos tanácsokat, amelyeket a jövőben elkerülve még jobb honlapokat tudok készíteni (és persze szép, átlátható sturktúrával a háttérben)
Előre is köszönettel,
Adam
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest