Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A linkelt könyvre visszatérve. Ez csak HTML5 és CSS3 dolgokat tárgyal, jól teszem, ha elsőként a legújabb HTML és CSS szabvánnyal ismerkedem meg és nem a korábbi HTML és CSS változatok tanulásával kezdek?
Korábban már egyetemen tanultam HTML-CSS és egy kis Javascript programozást, igaz csak egy szemeszteren keresztül, azért is szeretném jobban elmélyíteni a tudásomat a témában.Gondoltam aktuálisan, naprakész tudást szeretnék most megszerezni, és egyre inkább előtérbe kerülnek a legújabb HTML5 és CSS3 "fjúcsörök", ezért én is up-to-dateben készítem magam.

Ti erről mit gondoltok?
Még egy kicsit on-topic. Lehetőségem lenne egy Adobe-Zertifikátot letenni Németországban, és ezenkívül még szeretnék más modulokat is tanulni. Mit gondoltok erről a Zertifikatról, és a következő "modulokról", amelyek ezen az oldalon találhatóak: [link] . Hasznos, érdemes, esetleg munkafronton Magyarországon vagy a régióban milyen híre van ezeknek a papíroknak?
Én azt gondoltam elsőként a HTML és CSS nyelvet tanulom, majd Javascript és Jquery lenne hasznos? .. ha front-endes elképzeléseim vannak a jövőre nézve a munka területén? Bár engem nagyon érdekel a PS-os webdesign tervezős téma is, bár nem sokat konyítok még hozzá, de pl. szívesen foglalkoznék azzal is.
Előre is köszönöm a Nagyok
véleményét. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Gitáros topic
- Jövedelem
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

véleményét.