Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fdisk
őstag
Mindkettö jó választás.
És mindkét autót meg lehet venni kp vagy aranyért a játékon belül, és lehet strippelni. Így hamarabb kaphatsz s6ot is,mintha a ládákat nyitogatnád.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
joe007
tag
Hali!
Te hányas Rank szinten voltál? Hány kocsid volt a garázsban? Mióta játszol a CSR2-vel?
Nálam is a Porsche frissítés után jelentkeztek a hibák és most pénteken elölről kezdte a játékot a program, mintha a profilom megsérült volna! Majd az ügyes program kérdés nélkül felülírta a szerveren lévő régi profilomat!
Így hiába raktam fel újra a programot 2x + léptem ki-be a Google Play-ből és próbáltam vissza hozni a régit saját mentésből nem igazán sikerült, mert a szerverről rögtön Syncronize Profile üzenet fogadott és visszatöltötte a Rank2-es profilt a csapat által bejelentkezett idő óta szerzett 5,6m$+5810golddal együtt GG! Ha offline vagyok az android-os telomon akkor mindent visszatudok hozni az elvesztett állapot pillanatába, de a szerver egy file-t felül ír amint online vagyok és innentől csak a személyes és nem a csapat profilba mentet adatok maradnak/töltődnek be!
Előtte Rank78! $11,240,986 9920gold 10085bronze 25silver és 50gold kulcsom volt!
A végén az egész hétvégém ráment a visszaállításra mire rájöttem a megoldásra, de csak részben és még most sem teljes az öröm, mert mivel egy csapatban vagyok az azóta fent említett Rank2-es állapotban lévő összegeket sehogy se tudom visszahozni, mert kidobott a program a csapatból és amikor vissza léptem nem kaptam vissza a hiányzó összegeket és kulcsokat!
Jelen állás szerint Rank79-es vagyok a játék részben működik csak a hiányzó összegeket kéne vissza kapjam ill. az alábbi problémákat kéne megoldja a cég!
Problémák:
1. A Porsche frissítés előtt az 1.8.3-as verziónál még működött minden, de most hogy le frissítettem már a garázsban ha a jobb oldali 3x3-as gyors garázs megjelenítésre kattintok és kiválasztok egy másik kocsit, de ha nem is választok csak vissza lépést választom a Back gombbal már akkor is a kezdő képernyő jelenik meg fekete háttér és lent középen a töltést imitáló kör csak megy körbe, de nem történik semmi a hangot hallom a garázsból de ennyi! Ilyenkor csak kényszerített leállítással tudok kilépni ill. a telo back gombjára tetű lassan mintha a CPU100%-on lenne megjelenik a kilépést értesítő és kilépek. Majd a CSR2 programot újra indítva betölti az előzőleg kiválasztott kocsit! Ezzel kapcsolatban már a profilom elvesztése előtt felkerestem a Zynga Support-ot és a válaszban annyi állt keresik a problémára a megoldást!2. A Rank78-at ugyan visszahoztam és azóta lettem 79-es, de a profilomba nem mentődnek el a megszerzett ezüst és arany kulcsok ill. mind a két érték 0-án áll!!!! Itt is meg a profilom elvesztésének napján rögtön levelet írtam a support-nak és semmi válasz, majd a játékon belül is jeleztem ezt a cégnek, amire érdembeli válasz még nem érkezett mikor és hogyan oldják meg ill. hogy áll a kocsi váltási problémám!!!
Természetesen tudom hogy sok lehet a bejelentés és hétvégén nem dolgoznak, de azért jó lenne ha vmi értelmeset is írnának, hogy megnyugodjon az ember az ügyével foglalkoznak!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Láncfűrész topik
- Dolce Gusto
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Apple notebookok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest