- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
Cyrix... Nekem is volt egy olyanom... Az egész úgy történt, hogy volt egy 486-osom, amikoris rámjött a tuningolhatnék, mert hallottam, hogy van ilyen :)
Na szóval, neki is álltam, és a 100 MHz-es proci ment 112, majd 120 MHz-en is :D Az volt a szép. Aztán meghalt. Aztán lett egy Intel VX-es alaplapom 256 K SRAM alaplapi cache-sel, meg 2x8 MB EDO (!) RAM-mal, meg egy Cyrix PR80+-os procival. És nemtom alapból ezt milyen órajelen akarták üzemeltetni, mert a lap nem tudott olyat, hogy 80 MHz (50 MHz FSB volt a legkisebb, aztán 60, 66 és 75, ezeket 1.5-ös, 2-es, 2.5-es és 3-as szorzóval tudta produkálni). A boltból úgy hoztuk ki, hogy 2x75-ön ment (150), de otthon első dolgom volt 3x75-re (225 MHz (!) húzni, és ment. Akkor még alaplapi hőmérsékletmérés meg ilyenek nem voltak, kézrátéttel viszont megállapítható volt, hogy k*rva forró, de nem zavarta. Lényeg az, hogy PR80+@225 MHz, utána 366-os cerkám lett (@458 MHz)...
Hol is kezdtem. Ja, és a kedvencem (mint sokunknak) továbbra is az öreg C=64, 7.-ben számtech szakkörön írtunk rá komoly BASIC progikat, meg assembly-ben nyomtatóhoz mindenféle okosságokat, hogy tudjon ékezetes betűket. De szép volt... :-)
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest