Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• erdoke

titán

válasz jeges #71 üzenetére

Istenem, a Duke Nukem 3D... A kedvenc mondásaim is onnan vannak (pl. az Egyél szart és dögölj meg!). Én viszonylag hűséges típus vagyok, ha egy játék megtetszik, nagyon sokáig játszom vele. `92. őszén a Stunts (nemrég nosztalgiáztam vele!), majd a Wolfenstein és a Spear of Destiny összes verziója (Mikulásos, miegyéb), aztán a Duke Nukem 3D, majd egy nagy ugrással CMR2 és RTCW. Még ma is, majd` másfél év után az RTCW a kedvencem. Nem tudom, mi lesz a következő.

Én anno 1983-ban Spectrumon kezdtem, de összefutottam szinte mindennel (előbb ZX81 és ABC80, később jött a HT1080Z, C64 és Primo). 1985-ben vettem meg Bécsben a saját 48K-s Spectrumomat (királyság!). Aztán csend, hosszú csend, majd végigjártam a ranglétra összes fokát (286, 386, 486, P-I@75 MHz etc.). Volt olyan gépem, amiben feleannyi memória volt, mint HDD-kapacitás! Ezt ma már elég nehéz lenne utánam csinálni... Szegény gépembe bezsúfoltam 20 MB memóriát a 40 MB-os winyó mellé. (Már nem is emléxem, hogyan jött ki, talán 6 x 2 MB + 2 x 4 MB vagy ilyesmi.) Ma jó lenne kb. 130 GB memória a gépbe...   :o)

Az a poén, hogy a gépek névértéke nem változik; írta itt valaki a topikban, hogy tízegynéhány éve egy akkor király konfig fél milla körül volt. Egy igazán király konfigért ma is kell adni annyit (ÁFÁ-val), de mégis micsoda különbség! Egyrészt a két konfig tudása között, másrészt meg hogy az a félmillió akkor mi pénz volt és ma mi pénz... Hihetetlenül olcsó lett a (sz)ámítástechnika.

• biker

nagyúr

válasz jeges #69 üzenetére

ja, és 95-ben adtam ki kemény 11ezer forintocskát egy tseng ET6000-re, mert lebeszéltek az s3 virge-ről, és de jól tették...

2001-ben adtam el :)
    egy tag 2500.-at adott érte, mert neki ez kellett a voodoo2-k mellé, mert ennél nem volt jobb a mellé....

• AND1

őstag

válasz jeges #34 üzenetére

De ott is...de mikor elment Zolee az 576-tól (nemtom már mikor) akkor CoVboy lett a főszeri. Tényleg nagy arc volt... :)

Aktív témák