- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
LOGOUT.hu
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
válasz
t72killer #6074 üzenetére
Köszi, ez jó ötlet volt
Sajnos mindenképp szállítanunk kell majd, nagyvárosban élek, a fényszennyezettség orbitális
Egy kérdés még: A 150-hez képest a 200-as megéri a 91eFt felárat? Benne van a keretben a 200-as is, semmi gond, ha igen akkor nem fogok spúrkodni. -
OPiiPO
veterán
válasz
5150head #6067 üzenetére
Khmm, a kiegészítőket viszont viszont jó hogy mondtad, azokkal nem számoltam, csak a sima távcsővel, szóval most újratervezés lesz
Földszintről kell a garázsig elvinni, szóval az út nem nagy, de a kombi Astrának csak a csomagtere tele lesz a távcsővel, szék, láda, stb. cuccokat kihagytam.
Ötleted esetleg valami olyan megoldásra, ami kompaktabb és hordozhatóbb mégsem jelent túl nagy kompromisszumot a 200-as Dobsonhoz képest? Lányom ezt nézte, de én meg nem olvastam túl sok jót róla a topicban korábbról. -
OPiiPO
veterán
válasz
Oppenheimer #6063 üzenetére
Köszi, este akkor berendelem
-
OPiiPO
veterán
Ok, ha nincs más ötlet, akkor lassanként berendelem a Skyliner 200P Dobsont
-
OPiiPO
veterán
Max 200eFt a keret, ezért gondoltam erre a típusra. Ha fotózni is szeretnék, akkor mi az ajánlott kezdő megoldás ebben a keretben?
-
OPiiPO
veterán
Hali,
Kezdésnek egy ilyen pl.? Ha nem, akkor más ajánlat? Autóval szeretném vinni vidékre megfigyelni. Esetleg fényképezőt vagy mobilt hogy tudok hozzá illeszteni?
( tudom, vegyek hozzá egyből okulárt is, de az most nem fog beleférni elsőre, majd kicsit később )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest